Şimdi Ara

SATILIK IPHONE 3GS 8GB ***17 AY GARANTİLİ, FATURALI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaslar cihazi alali turkcellden 7 ay oldu. Temizlik olarak 10 üzerinden 9 alır. 1 puan kırmamın nedeni ise elma üzerindeki ufak çizik ve metal çerçevedeki ufak kılcal 1,2 çizikdir. herhangi bir yerinde yada ekranda baska bir cizik yada kırık falan yoktur. çatlamada yoktur herhangi bir yerinde. Kutusunda kulakligi kullanilmamistir jelatinindedir. Faturasi ile beraber yollanacaktir. Kutu icerigide eksiksizdir. alan arkadas pişman olmayacaktır. resim ekleyemediğimden kusuruma bakmayınız.

Adana içi elden teslim olur. Diğer illere kargo ile gönderim yaparım. Kargo alıcıya aittir ama yurtici kargo ile 3 liradan yollayabilirim Türkiyenin her yerine.

Dediklerimin haricinde birşey çıkarsa cihazı hediye ederim.

FİYAT : 600 TL'dir.

FİYAT HAKKINDA YORUM YAPILMAMASINI RİCA EDERİM. BEN KİMSENİN İLANINI KİRLETMEM KİMSEDE BENİM İLANIMI KİRLETMESİN. FİYAT KONUSUNDADA TOK SATICIYIM. ACELEM YOKTUR...

TEŞEKKURLER.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

-Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir.
    -Yeni uye olmus uyeler uzerime ev dahi yapsalar rehin olarak alisveris yapilmayacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Profili kapali olan uyelere ne urun satilacaktir nede alinacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Kurallar bu kadar basittir. Bu kurallara uymak istemeyen ne benden mal alsın nede bana mal satsın.
  • Cevap donmedin kardesim, ciddi aliciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GOOD _MAN:metal_my666 ,Enes Eyibil, bieger_taurus, banderqs,kuloguz, quu, fr4nk, WasteLand, (MURAT), haluk23, yd33 SertyAdams, msamy, canirtuk, shipper ,IsPraNo, turkarslan belalan52, hetfield,KeyfimBilir.cenkyyy.allaturca89

BAD_MAN: GeeKKiNG ... alışveriş yapmanızı kesinlikle önermiyorum ..sahtekarın onde gıdenıdır..

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • takip

yer6_stand(e250 alındı elden)--Türke_soldat(6101 satıldı)--gokselay(w800i satıldı)--h4rml3ss(hp ile p50 takaslandı)--
    no_smoking(6600 alındı)--MEHMET__KOSOVALI(w200i alındı)--FTH88(w200i satıldı)--phdbio(6300 alındı)--vsclub(Hp 514c satıldı)--entiki(6300 alındı)--evrenersoy79(c260 satıldı)--raalem1(nokia x6 alındı)
  • PM
    (Buhari, Büyu 1)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.