Şimdi Ara

[SATILIK] iPhone 14 Pro Max 256 GB - Mor | iOS 16.5 Jailbreakli | 38.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] iPhone 14 Pro Max 256 GB - Mor | iOS 16.5 Jailbreakli | 38.000 TL

Telefonda Wi-Fi, Bluetooth ve Face ID çalışmamaktadır. Mobil veri (Şebeke/Hücresel internet) sorunsuz ve aktif çalışmaktadır; yanında lighting to ethernet adaptörü vereceğim.  Ben bu şekilde kullandım, vaktim olmadığı için uğraşmadım. İsteyen değerini bilerek bu şekilde Jailbreak'li kullanır, isteyen teknik serviste yaptırıp kusursuz hale getirir.

Cihaz IMEI kayıtlıdır, herhangi bir süre sınırlaması veya kapanma riski yoktur, yurtiçi cihazdan farkı yoktur. 1 fiziksel + 1 esim versiyondur.

iOS Sürüm Değeri ve Özel Durumu:

Cihaz bilinçli olarak piyasada mumla aranan, fabrikasyon en hızlı ve akıcı olduğu iOS 16.5 sürümünde tutulmuştur. Dopamine Jailbreak ve TrollStore / diğer tüm özelleştirme araçları ile tam uyumlu, çok nadir kalan cihazlardan biridir. Jailbreak ve bu sürümün değerini, faydalarını bilenler ne kadar özel bir cihaz olduğunu bilir.

Kozmetik ve Kondisyon:

Kasa ve Ekran: Nokta hatasız, çiziksiz ve sıfır ayarındadır. Kozmetik olarak mükemmel (10/10) durumdadır.

Pil Sağlığı: %73 (Orijinal pilidir). Yüzdeye aldanmayın, Pro Max bataryası olduğu için günü gayet iyi ve rahat çıkarmaktadır.

Sürümün nadirliği ve cihazın temizliği ile kusurları dengelenerek fiyatı makul tutulmuştur. Değerini bilene gitmesi dileğiyle.

Fiyat : 38000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.