Şimdi Ara

SATILIK Intel 4790K + Asus Z97 Ranger + Cooler Master Seidon 120M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimi değiştireceğim için Anakart + işlemci + işlemci soğutucusu ve ram i satışa sunuyorum.

Her ürün garantili ve faturalıdır. Fatura ve kalan garanti sürelerine bakılıp ilan güncellenecektir.

Kutuları atılmış olabilir fakat tüm gerekli olan kutu içeriği mevcuttur.

İşlemci Cooler Master Seidon 120M ile 4.5Ghz de stabil ve oldukça serin bir şekilde çalışmaktadır. Boşta iken default değerlerine düşürülmektedir.
    Kesinlikle extreme zorlamalar yapılmamış temiz işlemcidir. 4.5Ghz fazlasıyla yeterli performans vermektedir Gerisi zaten boş.

Anakart çok temiz durumdadır. Hiçbir sıkıntısı olmadı servis görmedi ve ilk montaj sonrası bile sökülmedi. Stabilite konusunda harikalar yapıyor.

Ram isteyen olursa Gskill RipjawsX 2x4GB (8GB) 1866Mhz CL9 1.5V Dual Kit ömür boyu garantili ram verebilirim.

Sıvı soğutma olarak beklediğimden çok öte performans veren Cooler Master Seidon 120M için söyleyenecek çok şey yok. Parasını fazlasıyla hakediyor. Ben Push- Pull yaptım. 3 derece değişti. Tüm aparatları mevcut.

Nakit satış: 2150 TL dir.

İsteğe göre ram çıkartılabilir.

i7 6700K - Z170A - DDR4 bir sistemle takas edilebilir.

Detaylar yazılacak resimler eklenecektir...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tocak -- 20 Mart 2016; 22:00:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.