Şimdi Ara

Satılık HP Omen Blast 7.1 Oyuncu kulaklık seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Satılık HP Omen Blast 7.1 Oyuncu kulaklık seti

    Merhabalar arkadaşlarla bir hevesle online oyun oynayacağız diye aldığım kulaklık setini arkadaşlar yan çizince 1 hafta kadar kullandıktan sonra kullanmamaya başladım. :u süreçte fazla aktif oyun oynamıyorum bende 2 adet daha kulaklığım var stereo kullanabildiğim. O yüzden bu yatılı kalacağına başka işini görecek bir arkadaşa satmak isterim. Ürün 1 aylıktır 16 şubat 2021 incehesaptan alındı.


    Gayet kaliteli ve güzel bir ses veriyor. Mikrofonuda güzel, normalde bir başka headsetimde micden tüm sesleri alıyordu bunda oldukça güzel bir temiz ses yakalama özelliği sayesinde konuştuğunuzu aktarma gibi bir güzelliği var. Kendi yazılımını kurup dilediğin şekilde ekolayzır ayarları yapabiliyorsunuz 7.1 için özellikle fps oynayan ve ses hassaslığı çevresel olarak etkili olan durumlarda çok verimli sonuç almakta.


    Usb üzerinden bağlanıyor, dilerseniz jack girişide usb kısmından ayrılarak normal kulaklık gibi kullanabiliyorsunuz. PS4/XBOX vs da uyumlu. Mikrofonu Çekip geri yuvasına koyulabiliyor bu sayede kullanmadığınız zaman ağzınızın dibinde engel olmuyor. Ses kontrollerini kablo üzerine vermişler ve oyun oynarken ilgi dağılmaması açısından çok daha kolay kullanım sağlıyor. Mik aç kapat özelliğide mevcut.


    Ürün buradaki ürün ile aynı üründür. Foto çekemedim, çok isteyen olursa whatsapptan falan gönderebilirim.

    https://www.incehesap.com/hp-omen-blast-1a858aa-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-47478/


    Fiyat 400lira İzmir içi elden, il dışına önce ödeme sonra kargolama yapabilirim. Donanım takaslarını değerlendirebilirim.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



  • Mikrofonu çok kötü ben iade yaptım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.