Şimdi Ara

Satılık Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 6 yıldır aktif olarak oynadığım popmundo hesabımı satmak istiyorum. Hesapta 7 popmundo, 2 tgh karakteri yer almakta. Karakterleri kısaca tanıtmam gerekirse;

    Ana karakter, Kadın, 21 yaş, 2790 puan. Müzik yetenekleri tam. 10. sıraya kadar yükselmiş bir Modern Rock grubu var, hesapta hali hazırda kullanılmamış 20'ye kadar hit şarkı var. Grup kendisi, 2 çocuğu ve eşinden oluşmakta.

    1. çocuk, Kadın, 40 yaş, 1445 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı ve yönetmenlik yetenekleri tam. Annesinin grubunda yer almakta.

    2. çocuk, Erkek, 39 yaş, 1200 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı ve yönetmenlik yetenekleri tam. Annesinin grubunda yer almakta.

    3. çocuk, Erkek, 36 yaş, 790 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı yeteneği tam.

    4. çocuk, Erkek, 34 yaş, 530 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı yeteneği tam. Tıp yetenekleri (temel farmakoloji, prof farmakoloji, temel tıp, prof tıp) tam. Zanaatkarlık yetenekleri (temel aşçılık, pastacılık, miksoloji) tam.

    5. çocuk, Erkek, 33 yaş, 325 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı yeteneği tam. Tıp yetenekleri (temel farmakoloji, prof farmakoloji, temel tıp, prof tıp) tam.

    Torun, Kadın, 25 yaş, 255 puan. Müzik yetenekleri tam. Albüm yapımcılığı ve yönetmenlik yetenekleri tam.

    TGH karakterleri de anne ve kızdan oluşmakta. İkisinin de suç yetenekleri tam, ekipmanları ağırlıklı olarak mükemmel-çığır açan seviyede.

    Hesapta 3150 kredi bulunmakta. Razer gold'da şu an 1000 kredinin fiyatı 84 tl. Çok sayıda değerli item de mevcut. İlgilenen kişilere hesapta bulunan eşyaları ss'leyebilirim. Ayrıca ana karakterim bir modern rock bar zinciri sahibi, her şehirde bulunan barlar 5* kalitede.

    Oyunu başarı odaklı oynadığımı düşünüyorum, bu nedenle karakterleri farklı açılardan işime yarayacak şekilde geliştirdim. Ana hedefim müzik kariyeri olduğu için bütün çocuklarım ana gruba şarkı yazıyor, parçaları kaydediyor ve ikisi klipleri çekebiliyor. 2 çocuğum doktor, ana karakterin de temel tıp ve prof tıp yetenekleri 5*.

    Özetle üzerinde yıllardır emek harcadığım bir hesap olduğu için ölüp gitmesini istemiyorum karakterlerimin, bu yüzden oyunda işine yarayacak birine satmak istemiyorum. İki tarafın da mağdur olmadığı bir fiyat ile anlaşmak istiyorum. İlgilenenler mesaj atabilirler ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vstark -- 10 Mayıs 2020; 12:11:30 >







  • Kredilerinizi 55''er liradan alabilirim. Eşyalarınızı satıp krediye çevirirseniz onları da alabilirim.

    Düşünürseniz: Alper12#6175 discord adresim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.