Şimdi Ara

[SATILDI] GTX EVGA 1080 'Classified'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 [SATILDI] GTX EVGA 1080 "Classified"

ÜRÜN İLE BLOK SATILMIŞTIR

Merhaba. Ürünümü son birkaç yıldır evlilik ve kızımın olması sebebiyle kullanamıyorum. Bu sebeple satmak istiyorum. Ürünü ilk aldığımdan beri sıvı soğutma bloğu ile birlikte kullandım. Ve hala da sistemde aktif kullanıyorum.

Miningci olmadığımı görselden anlarsınız herhalde. İşim de olmaz. Overclock performansı oldukça iyidir. GPU 2150 MHZ de çalışabiliyordu test ettiğim zamanlar. vram e de +500 oc edilebiliyor

BF 1-3-4-2042 gibi oyunlarda 3440x1440 çözünürlükte oldukça iyi performans vermektedir. Sıcaklıklar max 41 dereceyi aşmadı Gaziantep gibi bi memlekette. Dileyene blok ile de verilir. Fanları hiç kullanılmadığından sıfırdır.

Bu kart diğer 1080 lerden farklı olarak daha fazla faz yapısıyla gpu yu daha iyi besler. Msi ın veya başka markaların kartlarından farklı olarak marka değeri daha yüksektir ayrıca ''Classified'' serisi de markanın en tepe modelidir. Referanslarım bana kafidir. Önce ücret sonra kargo şeklinde olacaktır. Dileyen evimde de test edebilir. Kargo konusunda hiç şüpheniz olmasın. 

Faturası dahi duruyor. Ben saklarım öyle şeyleri. Faturasının görselini de paylaşıyorum

Dileyene +SATILDI tl ücretle bloklu halini ve görselde görünen 250 liralık backplate i beraber yollarım. 

Blok EK nın bloğudur. 

_________________________________________________________________________________________________

FİYAT: SATILDI ₺ Fiyat revize edildi daha fazla pazarlık teklif etmeyiniz.

_________________________________________________________________________________________________

[SATILDI] GTX EVGA 1080 "Classified"

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok güzel ya maşallah [SATILDI] GTX EVGA 1080 "Classified" 

Şerro kedi de sıcağı bulup hemen üzerine gelmiş :)

Hayırlı satışlar, yatırım muhabbetine para ayırmasam, alırdım. Classified olduğu için.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.