Şimdi Ara

[SATILIK] GALAXY S4 MİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy S4 Mini
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [SATILIK] GALAXY S4 MİNİ [SATILIK] GALAXY S4 MİNİ [SATILIK] GALAXY S4 MİNİ

ÜRÜNDE BİR ARIZA BULUNMAMAKTADIR. TÜRKİYE KAYITLIDIR. FATURALIDIR.

ARKA KAPAK KULLANIM İZLERİ BARINDIRIR. ZATEN PLASTİK BİR KAPAK, İSTEDİĞİNİZ AN DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.

ÖN CAM ALINDIĞI GÜN KORUMA İLE MUHAFAZA EDİLDİĞİ İÇİN, HİÇBİR ÇİZİK BULUNMAMAKTADIR.

TAKAS TEKLİF ETMEYİN. NAKİT ELDEN TESLİM FİYATIDIR. SİTE ÜZERİNDEN ALMAK İSTEYENLERE, KOMİSYON ORANI EKLENİP SATIŞ AÇILABİLİR.

FİYAT: 399 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NrClskn -- 8 Şubat 2016; 23:53:22 >

• Bali uygun fiyat diye baslik atmasaydinizbaslik ile fiyatin hic alakasi yokinsanlari yanlis yonlendirerek zaman kaybi yaratiyorsunuzfiyatta indirim sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun ibaresini görünce 200 250 diye girdim, ilk çıkıştan çıkıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün kendisine ait fotograflarını da yayınlayabilirseniz, almaya niyetli arkadaslar acısından,
    daha sağlıklı olur kanısındayım.
    Hayırlı satışlar diliyorum.
  • fiyatın uygunluğu kişiye göre değişiyor 250 tl ye ürün bulursanız bana da haber verin bende alayım :) kimseyi kandırdığımız yok yolda gördüğünüz 29 tl diye girdiğiniz ama içinde bu fiyata bir şey bulamayıp 99 tl ye satın aldığınız mağazalara benzemiyor durum bedavaya verecek halim yok 900 tl ye aldığım ürünü
    fotoğraf koymaya çalıştım fakat forumda sürekli eklenme hatası aldım bu yüzden şuan fotoğraf mevcut değil bu sorun düzelince eklenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NrClskn -- 26 Eylül 2015; 21:42:25 >
  • 600 verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayıp ettin ne 600 ü sana bedava yaparız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.