Şimdi Ara

SATILIK LOGİTECH G703 LIGHTSPEED WIRELESS HERO SENSOR 16K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK LOGİTECH G703 LIGHTSPEED WIRELESS HERO SENSOR 16K
    Ben ürünü alalı 5 ay oldu. Mousenin özelliklerine vs girmiyorum bilen bilir. Logitech'in kaderidir 4-5 ayı geçmez double click sorunu başlar. Bu sorun bazen kullanımınıza bağlı olarak erken yada geç başlar fakat eninde sonunda başlar. Yani öyle yada böyle bu sorunu kesinlikle yaşarsınız. Ben daha logitech mouse kullanıpta bu sorunu yaşamayan görmedim, reddit vs yıkılıyor onlarca konu açılmış. Benim mouseta arada da olsa double click yapıyor. Yani buraya bunu yazmasam belki siz konuyu bilmiyorsanız alsanız bile anlamayabilirsiniz. Fakat dürüst olmak lazım. Çözümün 5 dakikalık bir işlem olduğunu double click sorununu bilen arkadaşlar biliyordur. Satın alan arkadaş isterse ödemeyi bana yaptıktan sonra, daha önce bu işlemi defalarca kere yapmış işletmeci bir abimize yaptırır yollarım. Eğer kendisi yapmak isterse yollarım kendisine o yapar ya da yaptırır. Çözüm için yapılan işlem vereceğim videodaki işlemdir. Zamanla yamulan o metal artık adı nedir bilmiyorum, onu düzeltiyorsun ya da sıfırıyla değiştiriyorsun (metal malzeme mouse switchleri içerisinde var değeri 80 kuruş, 1 lira bile değil). Çözüm bu kadar basit yani www.youtube.com/watch?v=eDoXMJyimDU. Benim mouseyi satma nedenim ise wifi mouse kullanmaya alışamadım. Ben yıllardır kablolu mouselarla uzun süre e-spor oyunlarını oynadığım için fena alışmışım kabloya, ne yapsamda wifi mouse bana uymadı. Kendime kablo tutucu aldım, kablolu mouse kullanmaya devam ediyorum. Kozmetik olarak sıfırı neyse o şekildedir, skatezlerinde bile çizik yok.

    Türkiye'de satışı yok ben Amazon Fransa'dan aldım. Şuan ürünü aldığım yerden 126 euroya geliyor 933 lira yapar.

    SATILIK LOGİTECH G703 LIGHTSPEED WIRELESS HERO SENSOR 16K

    Tabi corona nedeniyle kargolar aşırı pahalı durumda düzelecek gibi de değil. O sebeple kargoyu 13 euro yapalım (ben alırken 13 euro kargo ödemiştim) coronayı saymayalım biz. 111 euro yapar yani 822 lira. 222 lirasını almıyorum. 600 liraya PAZARLIKSIZ olarak bırakıyorum. Şuan alsanız 933 lira ödeyeceğiniz mouseyi ben 600 liradan bırakıyorum. Umarım güzel bir fiyat vermişimdir cömert davranmaya çalıştım. Ayrıca her şeyi en detayına kadar da anlattığıma inanıyorum.

    Sorularınız ve görüşleriniz için pm atabilirsiniz.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.