Şimdi Ara

Satılık Full Kutu Shure se530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün full kutulu.
    Kulaklık uçlarından sadece 2 si kullanıldı.
    Pth, kulak uçları, ekstra kısa kablosu hepsi takım olarak verilecektir.

    Fiyat 1250tl

    Takas düşünebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba. Takas önerebileceğim Sony Mdr1abt ve FiiO Q1 amfi var. Düşünür müsünüz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü yalanları bitmeyen arkadaş (Recep Aksoyvar) bana sattı. Zahmet edip ilanı bile silmemiş. Sakın itibar etmeyin, ne sattığı ürün tarife uyuyor ne de kendisi herhangi bir sözünde duruyor. Makina gibi yalan söylüyor, abartmıyorum, tarafımdan en az 25 kez yalan söylediği belgelenmiştir.

    Merak eden olursa buradan dolandırma hikayesini okusun.

    https://forum.donanimhaber.com/kartaltib-rumuzlu-uye-tarafindan-nasil-dolandirildim-tepkinizi-gosterin-lutfen--141887956
  • Şahıs ile bir ticaret yaptık. Yaşanan sorunları kendi gözü ile aktarmış. Konuya açıklama yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep Aksoyvar sen nasıl bir insansın? Dediklerim hep doğru çıkıyor. Sana tek bir şey söylüyorum. Gel şu yukarda yaptığın atmasyonları tüm Whatsapp konuşmaları eksiksiz olacak şekilde yayınlayalım. Bu iş bu kadar basit.

    Bak az önce bir mağdur daha yazdı bana, saygımdan ötürü anonim olarak kalmasını sağlayacağım. Tabi kendisi yazarsa çok sevinirim.

    Sakın bana kılıf falan gönderme, geri gönderirim. Bu anlaşma iptal bir kere, ayıplı ürün paçavra ürün gönderiyorsun, eksiksiz diye tanıttığın ürünü eksik gönderiyorsun, üstüne de bana kargo paranı ödettiriyorsun. Sonra 25 kez yalan söylüyorsun, insanı çileden çıkartırsın sen. O yazışmaları yayınlatma iznini versene hadi. Veremezsin tabi. Çevreden dolanıp laf salatası yaparsın. Nasıl olsa mahkemeleşince bunlar çıkacak ortaya, ondan sonra özür de dileyeceksin benden, yazdığın şeyler hep yalan, hep dikkat dağıtmaca, hep kaçamak, karşındakileri aptal yerine koymana müsaade etmeyeceğim.

    Bak seni yanlış bildiğin bir konuda bilgilendireyim. Seninle ilgili sahtesin ve yalancısın sözlerim delile dayalıdır, sen de farkındasın bunun. Dolayısıyla bunlar suç teşkil etmez. Suçu sen işledin bal gibi biliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanci -- 7 Şubat 2020; 0:41:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.