Şimdi Ara

Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Essenso Fritöz 95 liraya alındı 6 ay önce çok az kullanılmıştır. 1.5 yıl kadar garantisi vardır. Fiyat 50 tl dir.

Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.  Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.
     Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu. Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.

sony usb media player smp-u10 100 liraya almıştım istediğim fiyat 50 tl dir.
    SMP-U10 Özellikler

( Multimedia Interface) Bağlantısı üzerinden Görüntü Yükseltme Özellikli Video Çıkışı
    -USB sürücü ile video, fotoğraf ve müzik erişimi™ Sync -Kompakt boyut
    -JPEG, MP3, AAC, WMA, LPCM, MPEG-1,2,4, VOB, VRO oynatma
    -DivX® Oynatımı

Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.  Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.

Arzum Kahve makinası istediğim fiyat 20 tl dir.

Sunny uydu alıcısı istediğim fiyat 22 tl dir.

Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu. Satılık fritöz,Media Player,Kahve Makinası,Uydu.

Evde kullanmadığım Aletleri satmaya karar verdim arakdaşlar. Fiyatları yukarda yazıyor pazarlık veya indirim yapabilirim. Hepsini alırsanız 110 tl bırakabilirim. İstanbul içi elden istanbul dışı kargo yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E28957DF3 -- 28 Ağustos 2012; 19:03:52 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.