Şimdi Ara

SATILIK fiyat düştü 1650 TL mini ITX sistem ekran kartını tak keyfine bak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK fiyat düştü 1650 TL mini ITX sistem ekran kartını tak keyfine bak.
    Öncelikle herkese merhabalar ,

    Güncelleme yapıp skylake-kabylake dolaylarına ve i7 bir mini itx sisteme geçmek istememden ötürü hali hazırda kullandığım sistemi ekran kartımı içinden alarak satıyorum.
    Öncelikle sistem özellikleri ile başlayalım:
    not: ilanı işyerimdeyken açıyorum resimler daha sonra eklenecektir.

    İşlemci : Core i5 4670K (OC ile 1.275v ile 4.4 stabil görüyor evo212 fan ile gayet serin olarak, ancak şimdiye kadar hiçbir zaman bu sistemi 1-1,5 saatten fazla OC de kullanmadım sadece ayda yılda bir nerelere gelir diye ufak denemeler yapıldı.) stok fanı durmaktadır , ancak kutusunu henüz bulamadım güzel paketlerim.

    Anakart : Asus Maximus IMPACT VI , söze gerek yok bu platformun en iyi miniITX anakartıdır kendisi. kutusu ve bütün içeriği durmaktadır.

    RAM : Kingston Hyperx Fury White 2x8=16 GB 1600MHz Kutusu garanti belgesi ve faturası duruyor. ömür boyu garantili.

    SSD : OCZ AGILITY 3 120 GB olan model, kendime yeni 480 GB sandisk ultra 2 aldım aynı performansı veriyor okuma yazma olarak hatta şaşırtıcı derecede.

    PSU : Cooler master 620W model numarası şuan aklımda değil , güç kaynağının 1 adet 6 pin GPU power kablosu var ikinciyi bulamadım bir türlü. onun dışında cpu, sata ve molex kabloları eksiksiz mevcut. o sebeple PSU ya fiyatın dibine vurarak hesaplıyorum.

    Kasa : Bitfenix Prodigy Beyaz, yanında orjinal bitfenix 20CM White LED fan ile verilecektir. forumdan 0 olarak aldım malum türkiyede 0 satışı yok hiçbiryerde , kasayı satmak evlat acısı gibi olucak o kadar arayıp bulduktan sonra ancak şimdi de gözümü node202 ye diktim bir arkadaşıma getittiricem. Kasanın plastik kısımları sigara içilen ortamda kullanılmış olmasından dolayı hafif sarardı ve üst taraftaki dust filter ı sabit tutan plastik parça kırıldı ancak iki gıdım endüstriyel yapıştırıcı ile çözülür , (alıcının isteği doğrultusunda biraz sprey boya ile sararan yerleri halledebilirim plastiği de yapıştırabilirim parçayı kaybetmedim çok şükür. NOT: KASANIN KOLİSİ VE KÖPÜKLERİ DURMAKTADIR. KOLİ MİLYON KERE AÇILIP KAPANMADAN BANTLANMADAN DOLAYI BİRAZ YAŞLANDI AMA ÇOK ŞÜKÜR SAPASAĞLAM :)

    elimde ayrıca cooler master evo 212 ve zalman CNPS2X cpu fanı bulunmaktadır (zalman olan 1 aylık hepsiburadadan alındı. isteğe göre onları da fiyatını ekleyerek dahil edebilirim.

    Sistemi EVGA SC GTX 1060 ITX ile kullandım ancak yeni bilgisayarımdada kullanmayı düşündüğümdan ekran kartı hariç olarak satıyorum.

    isteyen antalyada gelip elden deneyebilir.

    Sistem için istediğim fiyat : 1650 TL dir. takası ancak z170-z270 m.2 ssd destekleyen itx anakart, i7 6700k-7700k ve uygunundan DDR4 ram gibi parçalar ile düşünebilirim.

    İlanı okurken harcadığınız zaman için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir mesaideyim ama patrona çaktırmadan ara ara kontrol ediyorum.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Kasayı bir fotoğraflasaydın belki bir pazarlık ederdik. ilgimi çekti :D bundaki psu mini itx psu mu? standart mı? model yazsan link vs eklesen ilanın daha da şenlenir. Açıklamalar güzel ama görselle belgelense vs çok daha net olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.