Şimdi Ara

SATILIK FIIO E6 KULAKLIK AMFİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün mp4nation'dan sipariş verdiğim brainwavz m4 kulaklık yanında fiio e6 kulaklık amfisi hediye olarak geldi.Fakat kullandığım mp3 sansa clip ziyadesiyle yükses ses çıkışı sağlıyor öyle ki brainwavz dahi tolere edemiyor çıkışa o nedenle kulaklık amfisine ihtiyaç duymuyorum ve kullanışlı olmadığından bundan kastım mp3 ile yan yana taşıması zor ve kablo karmaşası şarj olayı vs..geldiği gibi satıyorum.Benim gibi sansa clip ve türevi ses çıkışı yüksek mp3 playera sahip olanların almasını tavsiye etmem çünkü bariz bir fark yaratmıyor sadece duyduğunuz sesi yükseltiyor ki o kadar yüksek ses kulağınıza zarar ve gereksiz.Sanırım kafa üstü tabir ettiğimiz yüksek güç çeken kulaklıklar için ideal olacaktır.

Ürünü meraktan deneme amaçlı yaklaşık 10 dakika kullandım,kutu ve kutu içeriği eksiksizdir.Piyasada bolca çakması mevcut fakat yollayacağım linkte orjinal ile çakması arasındaki farkları gösteren bir çok yol var ayırt edebileceğiniz o nedenle ürünü aldığınızda bu ayrımlara dikkat edin.İsteyene seri numarasını yollayabilirim yada detaylı resimlerini.
    (http://www.head-fi.org/t/616077/dont-buy-any-fiio-product-from-sainstore-on-amazon-and-how-to-distinguish-a-genuine-fiio-e6-from-a-fake-one)

Fiyat:50 tl

Not : Mp4 nationda 29 dolara falan satılıyor üstüne kargosu,beklemesi ki ben 1,5 ay falan bekledim,bunları göz önünde bulundurunca fiyatı makul,zaten maddi olarak çok değeri olmayan ürün o nedenle pazarlığa mahal yok.

İrtibat Numarası : 05384822413

Referansım 5 yıllık dh profilim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 15 Ağustos 2012; 17:43:17 >

Forum silinebilir
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.