Şimdi Ara

Satılık Eşek İlanı - SS'li -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibindende dolaşırken şu ilana rastladım adam açıklamalarına öyle şeyler yazmış ki yerlere attım kendimi gülmekten.
    http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-buyukbas-hayvanlar-esek-satilik-esek-103703350/detay/

Mobiller için ;
    Kendi imkanlarımla büyüttüğüm çocuğum gibi baktığım eşeği satmak zorundayım. Şu anda çok azgın durumda ve her türlü doğurganlık faaliyeti aktif durumdadır. Çok azgın olduğundan adını Dinamid koydum. Hani dinamite benzesin diye. Patlar gider o derece. 24 Ayar selesi var.Az yakar çok kaçar, azıcık samanla köyden şehire inebilirsiniz. (Yaklaşık 100 km.) 0-100 metresi 2.4 saniye. Suyunu yemini eksik etmezseniz sıkıntı çıkarmaz, sabıka kaydında sadece 2 aksiyon var. 1.si bir bahçeye dalıp 3 tane eşeğe tecavüz etti. 2 ay ahıra kilitledim ceza verdim. 2.si ise hız yaptım ve polis çevirdi. 3 aylık yürüme ehliyetini aldılar, 3 ay boyunca ayaklarını bağladım ve yürümesini engelledim. Şu an sağlıklı ve diri. Bir at ile yarışır ve onu geçebilir. At yarışlarına da katılmayı düşünüyorduk, hatta üstüne at kostümü giydirip yarışa da girdik ama yarış sonunda kostüm düşünce diskalifiye olduk. Şu an üzülerek satmak zorundayım, nakite ihtiyacım var. Çocuğum gibi olan eşeği tam 100 liraya satıyorum. İnşallah ona değer veren birine gider.

• Dinamit benim olcak, vurcam kırbacı vurcam kırbacı
  • dinamid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl beyler
  • hayvanlar doğal ortamlarında mutludurlar kafeslere hapsedilmemeliler biri satın alıp eşeği doğaya salar umarım
  • eşşek oğlu eşşek
  • Kendi imkanlarımla büyüttüğüm çocuğum gibi baktığım eşeği satmak zorundayım. Şu anda çok azgın durumda ve her türlü doğurganlık faaliyeti aktif durumdadır. Çok azgın olduğundan adını Dinamid koydum. Hani dinamite benzesin diye. Patlar gider o derece.

24 Ayar selesi var.Az yakar çok kaçar, azıcık samanla köyden şehire inebilirsiniz. (Yaklaşık 100 km.) 0-100 metresi 2.4 saniye. Suyunu yemini eksik etmezseniz sıkıntı çıkarmaz, sabıka kaydında sadece 2 aksiyon var. 1.si bir bahçeye dalıp 3 tane eşeğe tecavüz etti. 2 ay ahıra kilitledim ceza verdim.

2.si ise hız yaptım ve polis çevirdi. 3 aylık yürüme ehliyetini aldılar, 3 ay boyunca ayaklarını bağladım ve yürümesini engelledim. Şu an sağlıklı ve diri. Bir at ile yarışır ve onu geçebilir. At yarışlarına da katılmayı düşünüyorduk, hatta üstüne at kostümü giydirip yarışa da girdik ama yarış sonunda kostüm düşünce diskalifiye olduk. Şu an üzülerek satmak zorundayım, nakite ihtiyacım var. Çocuğum gibi olan eşeği tam 400 $'a satıyorum. İnşallah ona değer veren birine gider.[8D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Sözüm hala geçerlidir[SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

hayvanlar doğal ortamlarında mutludurlar kafeslere hapsedilmemeliler biri satın alıp eşeği doğaya salar umarım

Ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle fakat gerçek bir ilan değil. Tamamen dalgasına açılmış bir ilan. Fotoğraf da google'dan bulunmuş sanırsam.
  • fiyat 400$ olmuş artık alamam..

• bunun hesabını soracağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

hayvanlar doğal ortamlarında mutludurlar kafeslere hapsedilmemeliler biri satın alıp eşeği doğaya salar umarım

Sen hiç doğada rahatça gezen otlayan eşek gördün mü? doğaya saldıkları gün sucuk yaparlar onu.
  • Malatya kale diyor istesem bu essegi elazigdan dönüşte görebilirim

• az yakar çok çakar
  • Süper lan sabıka kaydı falanda varmış
  • ilanı veren arkadaş gelip dh de csb yazsa top 10 da birinciliğe oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Sahibindende dolaşırken şu ilana rastladım adam açıklamalarına öyle şeyler yazmış ki yerlere attım kendimi gülmekten.
    http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-buyukbas-hayvanlar-esek-satilik-esek-103703350/detay/

Mobiller için ;
    Kendi imkanlarımla büyüttüğüm çocuğum gibi baktığım eşeği satmak zorundayım. Şu anda çok azgın durumda ve her türlü doğurganlık faaliyeti aktif durumdadır. Çok azgın olduğundan adını Dinamid koydum. Hani dinamite benzesin diye. Patlar gider o derece. 24 Ayar selesi var.Az yakar çok kaçar, azıcık samanla köyden şehire inebilirsiniz. (Yaklaşık 100 km.) 0-100 metresi 2.4 saniye. Suyunu yemini eksik etmezseniz sıkıntı çıkarmaz, sabıka kaydında sadece 2 aksiyon var. 1.si bir bahçeye dalıp 3 tane eşeğe tecavüz etti. 2 ay ahıra kilitledim ceza verdim. 2.si ise hız yaptım ve polis çevirdi. 3 aylık yürüme ehliyetini aldılar, 3 ay boyunca ayaklarını bağladım ve yürümesini engelledim. Şu an sağlıklı ve diri. Bir at ile yarışır ve onu geçebilir. At yarışlarına da katılmayı düşünüyorduk, hatta üstüne at kostümü giydirip yarışa da girdik ama yarış sonunda kostüm düşünce diskalifiye olduk. Şu an üzülerek satmak zorundayım, nakite ihtiyacım var. Çocuğum gibi olan eşeği tam 100 liraya satıyorum. İnşallah ona değer veren birine gider.

nick'ine saygı duydum dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_rq7

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Sahibindende dolaşırken şu ilana rastladım adam açıklamalarına öyle şeyler yazmış ki yerlere attım kendimi gülmekten.

nick'ine saygı duydum dostum

Teşekkür ederim

• yukarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.