aşağıda resimleri mevcuttur , steam linki de paylaşırım , güzel bir teklife vermeyi düşünüyorum güncel mmr 4518 dir , recalibre yeni basılmıştır . %8 dir. İLGİLENEN ARKADAŞLAR WP DEN 545 743 69 29 ULAŞABİLİR PERSONA : CM , PA , AM , PUDGE , INVOKER (GOÇÇUK İNVOKER ) arcana : razor , wr , qop , wk , void , rubick , pudge , pa , techies , , , prestij : primal beast , legion sırt , gerisi de varsa aklıma gelmedi steam linki aşağıdadır , güncel setler ve fazlasını profilden inceleyebilirsiniz, itemlerin isimlerini yazmayla uğraşmadım , fotoğraflar her şeyi anlatıyor zaten. FİYAT 10.000 tl pazarlık sünnettir. https://steamcommunity.com/id/Arcande < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderKorchi -- 22 Nisan 2024; 6:35:29 > |
satıldı
-
-
aşağıda resimleri mevcuttur , steam linki de paylaşırım , güzel bir teklife vermeyi düşünüyorum güncel mmr 4518 dir , recalibre yeni basılmıştır . %8 dir.
PERSONA : CM , PA , AM , PUDGE , INVOKER (GOÇÇUK İNVOKER )
arcana : razor , wr , qop , wk , void , rubick , pudge , pa , techies , , ,
prestij : primal beast , legion sırt , gerisi de varsa aklıma gelmedi
steam linki aşağıdadır , güncel setler ve fazlasını profilden inceleyebilirsiniz,
itemlerin isimlerini yazmayla uğraşmadım , fotoğraflar her şeyi anlatıyor zaten.
FİYAT 10.000 tl pazarlık sünnettir.
https://steamcommunity.com/id/Arcande
+++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
-
+++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X