Şimdi Ara

SATILIK EKİPMANLAR MOUSE,MOUSEPAD,KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK EKİPMANLAR MOUSE,MOUSEPAD,KULAKLIK
    arkadaşlar ekipmanlarımın hepsini satıyorum.markalarına gelince;

razer deathadder v2 3500 dpi mouse : fazla kullanılmamış ilk günkü gibi tertemiz sorunsuz kutulu garantisizdir.

creative sound blaster arena kulaklık : araştırabılırsınız gamecom777 ile eşit tir.garantili kutulu tek bir hasar çizik ve problem yok.yanında ses kartı birlikte verilecektir.

razer goliathus fragger speed edition mousepad : 4 gün önce oyunmarketinden aldım faturası falan herşeyi vardır.EN BÜYÜK BOYDUR. kullanılmamıştır.

BURSADA OTURUYORUM SATMA NEDENİM PC KÖTÜ OLMASI VE COUNTER STRİKE İ BIRAKMAMDIR.İLETİSİM fadetoerzik@hotmail.com

TELEFON : 05317311337 VEYA 05377966328 TEK OLARAK DA SATABİLİRİM. sm=s18.gif]
    Fiyat : 190 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ASUS PRIME B450M-K / RYZEN 5 2600 / CORSAİR VENGEANCE 16 GB 3000 MHZ / ASUS DUAL RADEON RX 580 4 GB (O.C) / Samsung SyncMaster B2230 21.5" LCD / HUAWEİ MATE 10 LİTE / ANDROİD 8 / FRİSBY VENOM FC-9270G 650WATT 80 PLUS MİD TOWER RGB KASA
  • mouse ve pad için fiyat yazarmısınız.ilgileniyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.