Şimdi Ara

Satılık Dynamic R-80 Kondisyon Bisikleti Fiyat Değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bir kaç ay önce aldığımız ve çok az kullanılan kondisyon bisikleti satılıktır. Eşime bir heves ile almıştık ama çocuk beklediğimizden dolayı kendisi artık bisikleti kullanamamakta ve uzun süre de kullanamayacak. Bu süreçte evde fazlalık yapmaması için satmaya karar verdik. Ürün 0'dan farksız olup kurulu durumdadır. Ürünü hepsiburada'dan almıştım. Faturasını bulamıyorum (muhtemelen kutu ile birlikte atıldı) ama garanti belgesi mevcut olup, bu belge ile servise götürürseniz yardımcı oluyorlar. Ben kurulumda problem yaşayıp servise götürmüştüm. İstediğim fiyat 90 tl > 80 tl'dir. İstanbul içi elden ve de nakit satış tercih ediyorum. Cüzi bir fark ile anlaşırsak İst içi araba ile bırakabilirim. Bu şekilde nakliye, montaj ile hiç bir şekilde uğraşmamış olursunuz. 0'ının özellikleri ve fiyatı aşağıdaki sitelerde görünebilir.

http://www.akakce.com/kondisyon-bisikleti/en-ucuz-dynamic-r-80-fiyati,23390.html
    http://www.sporaletleri.gen.tr/urun_detay.asp?urun_id=213194
    http://www.voitanabayi.com/kondisyon-bisikleti?product_id=196&ref=akakce&v=0.1.9

Kısa özellikleri:
    Gösterge Tipi: Tek pencereli elektronik LCD ekran
    Gösterge Bilgileri: Hız, zaman, mesafe, kalori, scan (6 saniyede bir tüm fonksiyonları gösterir)
    Cihazın Kurulu Ebatları: 85cm x 47cm x 120 cm
    Cihazın Ağırlığı: Net: 10,5 kg Brüt: 13kg
    Direnç Sistemi: İsteğe göre ayarlanabilir pedal direnç sistemi bulunmaktadır.
    Sele Özellikleri: Sele Yüksekliği Ayarlanabilir. Poliüretan yumuşak malzemeden üretilmiştir.
    Zemin Ayarı: Arka ayaklarında bozuk zemin ayarlayıcı mekanizma bulunmaktadır.
    Gidon Ayarı: Tutma kolları, istediğiniz açıda ayarlanabilir, yüksek kalite sünger ile desteklenmiştir.
    Kolay Montaj: Bu ürünü kolayca kendiniz monte edebilirsiniz, cihaz garanti dışı kalmaz.
    Garanti Süresi: 2 Yıl

Resim:
     Satılık Dynamic R-80 Kondisyon Bisikleti Fiyat Değişti

Ayrıca yukarıdaki linklerden ayrıntılı resimlere ulaşılabilmektedir.

PAZARLIK PAYI VARDIR

Önemli Not: Arkadaşlar pedal sertlik ayarında problem olabilir. Şu anda boşa pedal çeviriliyormuş hissi veriyor. Kılavuzda anlatıldığı üzere ayar yapıp sertleştirdiğinizde bir süre sonra pedal yine yumuşuyor. Servislik bir problem olabilir. Belki de kolay hallolacak bir şeydir. Veya bu şekildeki giriş modellerinin özelliği bu şekilde de olabilir. Artık hangisi tam bilemiyorum. Bu problemden dolayı fiyatı da revize ettim. Bilginiz olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoren -- 17 Nisan 2014; 10:43:57 >

• Merter'e getirseniz kaç tl olur son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.