Şimdi Ara

SATILIK CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Not:Arkadaşlar full sistemimi satıyorum satma sebebim bilgisayar ve oyunlarını hayatımdan çıkartmaktır sistemimin parçalarını tek tek forumda kendi sekmesinde satışa çıkartıcağım isteyen bana diğer parçalar için yazsıın gerçekten güzel kutulu faturalı temiz parçalar satacağım teşekkürler...

Arkadaşlar ramler vatan bilgisayardan 2 ay çnce alınmıştır sorunsuzdur kutuları faturaları mevcuttur toplam 4 tane 4 gb ram vardır.

Fiyat:420 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 SATILIK CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı maalesef sorumsuz bir kişidir. Telefonda görüşüp buluşma yeri ve saati konusunda anlaşmış olmamıza rağmen kendisi gelmemiş, nezaket gösterip gelemeyeceğini haber vermemiş, telefonlarını açmamıştır.

Amacım gereksiz tartışma çıkartmak değil aksine satıcının bu ve diğer ürünlerine ilgi duyan arkadaşları uyarmak adınadır.
    Referanslarım : ORoot, adigehalil, mülo26, loveco2001, H@Z@R, mettoler, üsooo, hakki.sert, Rakavuz, ulash1907, yaprak65, Urzais100, zafercap, dönmez fatih, Nevi şahsına münhasır, cevresahibi , mcake±, mustafadogan32, Osman24, maniac, mithatozin, Tecnical
  • Bende mesaj attım fakat geri dönüş alamadım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.