Şimdi Ara

SATILIK> Corsair 500R (220TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satma nedenim silverstone marka kasaya geçmiş olmamdır. 15.12.2012 tarihinde vatanbilgisayardan alınmıştır. tek eksiği altındaki kaucuklardan bir tanesidir onun dışında eksiği yoktur. istediğim fiyat 220TL 'dir. istanbul içi kadıköy çevresi elden teslim edebilirim.

SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 10 Ekim 2013; 19:16:49 >

• sıfır 305 tlye bulunabılıyor ..www.ucuzu.com dan . Revize yapınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

sıfır 305 tlye bulunabılıyor ..www.ucuzu.com dan . Revize yapınız ...

şu ne idüğü belirsiz sitelerden fiyat vermeseniz olmuyor hani bi eksen inventus sanalmarketim nova vs. olsa anlıcamda bilgisayarnotebook nedir? artı olarak o 305tl olan sitedeki 34.50tl kargo bedelini atlamışsınız fiyat eleştirirkende tutar bi tarafınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

sıfır 305 tlye bulunabılıyor ..www.ucuzu.com dan . Revize yapınız ...

şu ne idüğü belirsiz sitelerden fiyat vermeseniz olmuyor hani bi eksen inventus sanalmarketim nova vs. olsa anlıcamda bilgisayarnotebook nedir? artı olarak o 305tl olan sitedeki 34.50tl kargo bedelini atlamışsınız fiyat eleştirirkende tutar bi tarafınız olsun.

Fiyatı eleştirmek için değil sizin mesajınıza istinaden yazıyorum kimsenin ürününe fiyat eleştirisi yapmam herkes istediği fiyatı yazar ürününe. Kasa inventusta 293 tl kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 22 Eylül 2013; 13:27:10 >
  • O çok övdüğünüz vatan nova vs gibi firmalardan ve dıger sıtelerden de çok ürün aldım. acaba siz kac kere aldınız. vatan novadan aladıgım ürünler kutusuz veya kutusu acılmıs ürünler geliyor. Beğenmedıgınız yerler ise o kadar özenerek gönderi yapıyorlarkı sasarsınız. Bunlar göreceli konulardır sonucta..Zaten revize de yapıldıgından dolayı konusmaya da başka bir konu yok sanırım...
    Not: ucuzu.com sadece en uygun siteleri önunuze seren bir arastırma sitesidir. satıs sıtesı değildir !!Bunların içinde vatanda var nova da var eksende var !
  • quote:

O çok övdüğünüz vatan nova vs gibi firmalardan ve dıger sıtelerden de çok ürün aldım. acaba siz kac kere aldınız. vatan novadan aladıgım ürünler kutusuz veya kutusu acılmıs ürünler geliyor. Beğenmedıgınız yerler ise o kadar özenerek gönderi yapıyorlarkı sasarsınız. Bunlar göreceli konulardır sonucta..Zaten revize de yapıldıgından dolayı konusmaya da başka bir konu yok sanırım...
    Not: ucuzu.com sadece en uygun siteleri önunuze seren bir arastırma sitesidir. satıs sıtesı değildir !!Bunların içinde vatanda var nova da var eksende var !

revizeli hali 220 liraysa boşuna konuşuyoruz ben bu fiyat için yorum yaptım

• bu kasanın beyazından kullanıyorum son derece kaliteli ve kullanışlı bir kasa
  • güzel kasa hayılı satişlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josh

satma nedenim silverstone marka kasaya geçmiş olmamdır. 15.12.2012 tarihinde vatanbilgisayardan alınmıştır. tek eksiği altındaki kaucuklardan bir tanesidir onun dışında eksiği yoktur. istediğim fiyat 220TL 'dir. istanbul içi kadıköy çevresi elden teslim edebilirim.

SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL) SATILIK> Corsair 500R (220TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

kasa satıldımı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.