Şimdi Ara

SATILIK BOZUK 6300 ***30TL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFONUM DAHA 1 SENELİKTİ ŞEBEKE SORUNU VAR DİYE GARANTİYE GÖNDERDİM TELEFONU TAM BOZUP GÖNDERDİLER TELİ AÇINCA MAvİ IŞIK VAR GÖRÜNTÜ FELAN YOK BİR DAHADA UĞRAŞMAK İSTEMEDİM ÇÜNKÜ GÖNDERDİKTEN 20 GÜN SONRA GERİ DÖNÜYORLAR BİRDE ÜSTÜNE KULLANICI HATASI VERİYORLAR....

TELEFONCUYA GİTTİM 70 YTL MASRAFI VAR DEDİ ALACAK OLAN ARKADAŞIM BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURSUN Kİ ZATEN 30 TL BATARYASI İLE KAPAĞI EDER ŞUAN 70 TL VERECEK DURUMUM OLMADIĞI İÇİN
    SATIYORUM....

not: şarj cihazı ve kulaklığı yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navim -- 1 Ağustos 2009; 21:25:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihazın sağlıklı çalışabilmesi için komple board değişmesi gerekiyor.eğer board bulabilirsem sana döneceğim kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türke_soldat

cihazın sağlıklı çalışabilmesi için komple board değişmesi gerekiyor.eğer board bulabilirsem sana döneceğim kardeş.

doğrudur üstadım telden hiç anlamıyorum zaten batarya ve kapak fiyatına satıyorum....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Özel mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türke_soldat

cihazın sağlıklı çalışabilmesi için komple board değişmesi gerekiyor.eğer board bulabilirsem sana döneceğim kardeş.

hocam kesin board olarak konusuyorsun ama ekrandanda yapabilir.İstersen yanlıs yönlendirmeyelim ekran arzalı oldugu zamanda cihazın ısıklar yanar ama ekran açılmaz
  • slm tel duruyorsa almak ısterım 05327365892
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.