Şimdi Ara

SATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PARÇALAR

RAMLER
    1: Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Hepsiburada dan alınmış olup garantisi devam ediyor. 1,5 yıl civarında garantisi var. 270TL ( SATILDI BAŞKA PLATFORMDAN )
    2: Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR4 Ram Benim muitimde bulunan bilgisayarcıdan alınmıştır 500TL

ANAKART
    Z270 ASUS PRİME K 750 TL

MONİTOR
    ASUS VG248QE 3D 144HZ 1MS 24 INC 1500TL

İŞLEMCİ
    İNTEL İ7 7700K 1900 TL

Bu saydığım tüm parçalar sadece ben kullandım. Ve çalıştığım için sadece akşamdan akşama kullandım tertemiz problemsiz sorunsuzdurlar.

Bu parçaları verip almayı düşündüğüm ürünler elinizde mevcut ise takas olunur (işinize yarayanlar varsa ona göre fiyattan düşme yaparsınız

1: ASUS ROG Z490 E

İNTEL İ7 10700K

Bu ürünlerle takas edebilirim

Ürünlerin Şuan ki piyasa fiyatlarından çok haberdar değilim ama ramler hemen hemen bu fiyatlarda. İşlemci ise en son 3bin civarlarında satılıyordu.
    Saçma sapan teklifler geldiği için aslında çok da düşük yazmak istemedim. ürünü sen ver ben haftalık ödiyim şu fiyata indir gibi neyse...

SATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLURSATILIK BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ TAKAS OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikki -- 7 Ocak 2021; 12:35:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• imkansızın sınırlarını görmek için imkansızı denemek lazım tabiki
  • KONU GÜNCELL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.