Bildirim
Satılık Assassin's Creed Revelations
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
hocam online kodsuz 30tl ye satan vardı sizde emin değilsiniz azcık bir inidirim yaparsanız rahat satarsınız kanımca -
quote:
Orijinalden alıntı: Urahara0
hocam online kodsuz 30tl ye satan vardı sizde emin değilsiniz azcık bir inidirim yaparsanız rahat satarsınız kanımca
evet hatta üstüne birde para veriyim alıcak olana______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
quote:
hocam online kodsuz 30tl ye satan vardı sizde emin değilsiniz azcık bir inidirim yaparsanız rahat satarsınız kanımca
evet hatta üstüne birde para veriyim alıcak olana
Sadece bir öneriden ibaretti neyse umarım satarsın -
p.m -
fight night champion
uncharted 3 (online kodu kullanılmamış)
nba2k12
pes2012
gt5
oyunları ile takas yapabilirim. +/- konuşulur oyununa göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tambjk -- 23 Ekim 2012; 13:35:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tambjk
fight night champion
uncharted 3 (online kodu kullanılmamış)
nba2k12
pes2012
gt5
oyunları ile takas yapabilirim. +/- konuşulur oyununa göre.
teklifleri pm yoluyla yaparsanız sevinirim. bu arada o saydıklarının hepsini oynadım.______________________________
-
quote:
quote:
Arkadaş haklı,
yakında AC2,Brotherhood,Revelation 70TL'ye çıkıcak...o zaman 25Tl'ye bile zor satarsınız...
bence şimdiden indirin fiyatı.... -
quote:
Orijinalden alıntı: OldWolF3
quote:
quote:
Arkadaş haklı,
yakında AC2,Brotherhood,Revelation 70TL'ye çıkıcak...o zaman 25Tl'ye bile zor satarsınız...
bence şimdiden indirin fiyatı....
fiyat konusunda seninle aynı fikirdeyim, arkadaş tabii ki istediği fiyatı yazabilir ama satarken zorlanabilir.
neyse fiyatı geçelim de , ben assasins creed de hüsrana uğradım , baştan başlayayım diye 1 ve 2 sini psn olarak satın almıştım ama daha 1 i bile bitirmedim kaç ay oldu oynamıyorum çünkü oyun kendinden soğutuyor , görsellik mekanlar süper ama oynanış çok kötü , hep aynı tarz görevler , hep aynı şeyler ve belli bir yerden sonra sıkıyor , view point aça aça gına geldi , keşke oynanışı uncharted gibi yapsalardı o zaman oyun çok süper olurmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 4 Kasım 2012; 0:54:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaaaantr
quote:
quote:
quote:
Arkadaş haklı,
fiyat konusunda seninle aynı fikirdeyim, arkadaş tabii ki istediği fiyatı yazabilir ama satarken zorlanabilir.
neyse fiyatı geçelim de , ben assasins creed de hüsrana uğradım , baştan başlayayım diye 1 ve 2 sini psn olarak satın almıştım ama daha 1 i bile bitirmedim kaç ay oldu oynamıyorum çünkü oyun kendinden soğutuyor , görsellik mekanlar süper ama oynanış çok kötü , hep aynı tarz görevler , hep aynı şeyler ve belli bir yerden sonra sıkıyor , view point aça aça gına geldi , keşke oynanışı uncharted gibi yapsalardı o zaman oyun çok süper olurmuş.
Hocam aynısının tıpkısı fikirdeyim seninle hiçbir oyundan bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hadi biraz daha ilerliyim belki bişeyler değişir yeni yerlere gidince diyerek oyunu bayağı bi oynadım. Ama baygınlık geçiricektim resmen sonunda dayanamadım ve sattım. Ancak şimdi aldığım duyumlar ve oynayan arkadaşlarında gazıyla AC2 aranıyorum. oyun daha bi oynanası RPG halinde imiş Brotherhood aldım geçen hafta ama 2 ' nin devamıymış dedikleri için onuda oynamıyorum, 2 yi oynamadanda oynamıycam
Bu arada oyunun fiyatı konusuna pek girmiyorum çünkü malın değeri sahibine göre çoktur ama piyasa şartlarında malın değeri yoktur. yani çok göreceli bi kavram satan arkadaşa saygı duymak lazım Mutlaka bir bildiği vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel23 -- 4 Kasım 2012; 3:00:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rebel23
quote:
Orijinalden alıntı: kaaaantr
quote:
quote:
quote:
Arkadaş haklı,
Hocam aynısının tıpkısı fikirdeyim seninle hiçbir oyundan bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hadi biraz daha ilerliyim belki bişeyler değişir yeni yerlere gidince diyerek oyunu bayağı bi oynadım. Ama baygınlık geçiricektim resmen sonunda dayanamadım ve sattım. Ancak şimdi aldığım duyumlar ve oynayan arkadaşlarında gazıyla AC2 aranıyorum. oyun daha bi oynanası RPG halinde imiş Brotherhood aldım geçen hafta ama 2 ' nin devamıymış dedikleri için onuda oynamıyorum, 2 yi oynamadanda oynamıycam
Bu arada oyunun fiyatı konusuna pek girmiyorum çünkü malın değeri sahibine göre çoktur ama piyasa şartlarında malın değeri yoktur. yani çok göreceli bi kavram satan arkadaşa saygı duymak lazım Mutlaka bir bildiği vardır
aynen hocam ne ümitlerle almıştım ama o kadar çok sıkıldım ki oyunu bitiremedim bile assasins creed 1 i memory 6 da bıraktım , ondan sonra assasins creed 2 ye geçtim biraz oynadım ama yok hocam olmayınca olmuyor oyun sıkıyor :) ve şuan 2 yi de oynamak içimden hiç gelmiyor, eğer hesabın içinde başka oyun olmasaydı oyunu sana çok uygun fiyata satardım ama hesabın içinde oynadığım dirt 3 ve top spin 4 var keşke ayrı hesaplarda alsaydım ama o zaman aldığım da tecrübesizliğime denk geldi çünkü ilk defa psn oyun almıştım.
-
Satılmıştır. ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X