Şimdi Ara

SATILIK - ARIZALI - PACKARD BELL TJ75 İ5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ARKADAŞLAR LAPTOPUN ANAKARTIN EKRAN KARTI YANDI. 1 GB PAYLAŞIMSIZ TÜMLEŞİK EKRAN KARTI MEVCUT MALUM OYUNA BİRAZ YUKLENDIM CALL OF DATYNIN BUTUN SERİSİNİ EN YUKSEK AYARLARDA HİÇ TAKILMADAN OYNADI. TABİ LAPTOP OLDUGU ICIN EKRAN KARTI YANDI. ASLINDA BENIM HATAM 107 EKRAN LCD TVDE OYNADIM HEP VE ALTINA SOGUTUCU KOYMADIM.

LAPTOPUN BAŞKA HİÇBİR SIKINTISI YOKTUR. İSTER EKRAN KARTINI DEĞžİŞTİRİN KULLANIN TÜMLEŞİK OLDUОU İÇİN USTA ELİ LAZIM. İSTERSENİZ PARÇA NİYETİNE SATIN. TÜM PARÇALARI ORİJİNAL ÇAKMA EKRANLARI BİLE 160 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIYORLAR. İŞLEMCİ DVD WLAN HDD KLAVYE BATARYA ŞARJ ALETİ VS. SATABİLİRSİNİZ.

İSTANBUL MALTEPE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM. YADA GİTTİGİDİYOR AÇABİLİRİM. HAVALE + KARGODA OLABİLİR.

FİYAT: 300 TL

SATILIK - ARIZALI - PACKARD BELL TJ75 İ5
     SATILIK - ARIZALI - PACKARD BELL TJ75 İ5 SATILIK - ARIZALI - PACKARD BELL TJ75 İ5

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar bugün biraz araştırdım. ekran kartını 80 tl ye 5 ay garantili olarak onarmaktalar. alacak olan arkadas ekran kartını yaptırıp sorunsuz kullanabılır. tamirat için adres verebilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.