Şimdi Ara

SATILIK AMERICAN DODGE JOURNEY 2.0 CRD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam yaklasik bir senedir kullandigim aracimi satmaya karar verdim. 145 bin km de aldim suan 159 bin km de. 10 bin bakimini mengerler mercedes bayiisinde yaptirdim. zaten chrysler grubunaa mengerler bakiyor. dedigim gibi yaklasik 1 senedir kullaniyorum araci, mekanik aksaninda en ufak bir sorun cikmadi. elektriksel sorunlar cikti fakat onu da tamir ettirmesi sudan ucuz ve cocuk oyuncagi :) muayenesini 1 ay once yaptirdim. 4 lastik daha yeni degisti. bi de pasta cila attirdim ayna gibi suan 🔥 istedigim fiyat=68.500 TL

detayli bilgi almak icin pm yoluyla veya 0532 053 79 48 sayili sahsi numarama ulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martyrocker -- 13 Eylül 2017; 16:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

• 2010 model :) journey piyasasi hatta dodge piyasasi cok tercih edilmiyor ne yazik ki ulkemizde. 80 bin tl lere dacia duster aliyor insanlar cok uzuluyorum buna ama el mahkum, az yakiyor vs vs. suv araclar kategorisinde tercih edilecek en mantikli arabadir journey bana gore bu arada ⚡️

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Kaç model bu canavar? Valla bedava sayılır aslında prestij için bile alınabilir. Sıfır tuaregden iyi duruyor.

Fiat freemont ile ayni arac. Belki kucuk farkliliklar vardir. Yedek parca olarak da ucuz olur haliyle cogu parca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat ile parca uyumu hikaye hocam :) tamamen farkli ekipmanlar var uzerinde. freemont un hava filtresi olmuyor buna mesela. ve sanziman, sanzimani getrag. fiat in uzerindeki baska bir sanziman adini bilmiyorum. fakat butun amerikancilar da orijinsl parcasini bulabilirsiniz. ben mengerler de yaptirmayi tercih ediyorum ama

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.