Şimdi Ara

SATILIK, ACER 5101 EFSANESİ...yeni fiyat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ----------------------

Bellek 1 GB DDR-2 667 SAMSUNG BELLEKLER
    Ekran Kartı : ATI Radeon Xpress 1100-256 mb
    Optik Sürücü: PİONEER Dvd Rw
    İŞLEMCİ: AMD Turion 64 MK 36 2.0 GHz,
    HDD: 60 GB hard disk 5400 rpm
    EKRAN: 15.4" WXGA TFT CRYSTALBRITE, 1280 x 800
    Ethernet: 10/100 Ethernet, Wireless Acer InviLink
    Port Çıkışları: 3x USB2.0 , VGA
    Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PR
    Web Kamera l

arkadaşlar ürün,kısa bir süre kullanılmıştır..dolayısıyla CİHAZ ÇOK TEMİZ VE ÇİZİKSİZ OLUP, ORJİNAL KUTUSUNDA beklemektedir.. faturalıdır.garantisi halen devam
    etmektedir.
    ee pc alınacağı için satılıktır.
    teklifler lütfen pmden. takas yoktur.
    lütfen gereksiz yorum yapıp,ilanı kirletmeyelim.

bu seriyi anlatmaya gerek yok, ama merak edenler,sayfalarca kullanıcısı olan şu konuyu ayrıntılı olarakta inceleyebilirler

http://forum.donanimhaber.com/m_9693292/tm.htm

700 ytl
    iyi forumlar
    ankara

[simage]http://img253.imageshack.us/my.php?image=img0628nz4.jpg [/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Eylül 2008; 0:12:38 >

• Peşin fiyata 12 taksite bölebilsek hemen alırdım(:
    Hayırlı satışlar..
  • başka bi makine alacağım için, peşin satmam gerek maalesef
  • pm
  • satışa devam
  • dvdrw kapaklı.. yani araba teyplerindeki olay gibi slot değil..
    aynı ürünü ben de şuan kullanıyorum ve oldukça memnunum..
    verilen resim tam olarak bu ürünün resmi değil ancak neredeyse simetrisi gibi birşey..
    vga girişi arkada ve dvd rw sağ tarafta önden bakınca da kulaklık jakları sağ wireless v.s. tuşları sol tarafta kalıyor ama görüntü tamamen aynı sayılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

dvdrw kapaklı.. yani araba teyplerindeki olay gibi slot değil..
    aynı ürünü ben de şuan kullanıyorum ve oldukça memnunum..
    verilen resim tam olarak bu ürünün resmi değil ancak neredeyse simetrisi gibi birşey..
    vga girişi arkada ve dvd rw sağ tarafta önden bakınca da kulaklık jakları sağ wireless v.s. tuşları sol tarafta kalıyor ama görüntü tamamen aynı sayılır..

+1

bu ürünü kullananlar bilir,gerçekten Acerin en çok tutulan serilerinden biri olmuştur

teşekkürler necoinside@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Eylül 2008; 18:19:40 >

• hayırlı satışlar..güzel bir ürün gerçekten..ben teklifimi bütçem dahilinde yapıyorum..600 ytl peşin eft yapabilirim hesabınıza....saygılarımla
  • bugün asus eee pc 900 serisi minik laptopumu da 425 ytl ye sattım:))..kargoyla da gönderdim..niye asus eee??..hani iyidir hoştur, ben de 1 aydır kullanıyordum ama, hızlı bir bilgisayarın yanında onun lafı olmaz...ama taşınabilirlik, şirinlik, karizma diyorsanız harikaydı gerçekten..ama işte 1 ay..1 ayyy
  • detaylı gerçek resimleri o baştaki linkin ilerleyen sayfalarında mevcuttu..
    http://forum.donanimhaber.com/m_9693292/mpage_8/key_//tm.htm#10352672
    ram de orj de 512mb ama arkadaşımız upgrade yapmış sanırsam.. ben de düşünüyorum bu sıralar ram ve hdd upgrade..
  • evet ramleri 2 gb samsung belleklerle yükselttim.ramleri yükselttiğimde de ram fiyatları inanılmaz pahalıydı,öyleki, içindeki gibi orjinal olsun diye, gidip 2 adet samsung ram'e 150 lira vermiştim.bu arada ürünün kendi resimlerini foruma koyamadım bir türlü,yukarıda görüldüğü gibi kodlar görülüyo sadece,acaba forumun resim ekleme bölümünde bi sorunmu var? 2 gündür foruma, ne image, ne s image şeklinde resim ekleyemedim bi türlü,ürünün ayrıntılı kendi resimlerini, görmek isteyenlerin, mail adreslerine gönderebilirim.

bestnewyorker@ teklifin için teşekkürler öncelikle ,konuyla ilgili bir pm attım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Eylül 2008; 11:08:29 >

• bluetooth varmı bu modelde düğmesi var ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

evet ramleri 2 gb samsung belleklerle yükselttim.ramleri yükselttiğimde de ram fiyatları inanılmaz pahalıydı,öyleki, içindeki gibi orjinal olsun diye, gidip 2 adet samsung ram'e 150 lira vermiştim.bu arada ürünün kendi resimlerini foruma koyamadım bir türlü,yukarıda görüldüğü gibi kodlar görülüyo sadece,acaba forumun resim ekleme bölümünde bi sorunmu var? 2 gündür foruma, ne image, ne s image şeklinde resim ekleyemedim bi türlü,ürünün ayrıntılı kendi resimlerini, görmek isteyenlerin, mail adreslerine gönderebilirim.

bestnewyorker@ teklifin için teşekkürler öncelikle ,konuyla ilgili bir pm attım sana

Resmin direk linkini koymanız gerekiyor, sanırım gözünüzden kaçmış.

[image]https://store.donanimhaber.com/d6/b6/b6/d6b6b6697545678f308ac44517e10231.jpg[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 12 Eylül 2008; 16:26:44 >

• teşkkürler oliver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.