Şimdi Ara

SATILIK 4+1 SUBWOOFER DİANA K-2500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK DİANA K-2500 SUBWOOFER SES SİSTEMİ SATILIK.
    SON DERECE TEMİZ
    SADECE 30 YTL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozcivan -- 20 Ekim 2007; 12:17:44 >

hatukay, moonlord, pixel, necc7,ewerpower, berataktepe(pasaport), h.u.s©(monitör sattım), Secateurs(GT5P aldım), Tamer_10 (motostorm aldım), Malkara(NBA2K9 aldım), kassatura(LTB ve KZ2 aldım),hinolma(Flower aldım),doğanreis(MS:PR aldım), can21(MGS4 aldım)cartok(RE5 aldım)darksideofthemoon(HAWX sattım), ozay06(GT5P sattım), Anılatay(Uncharted sattım)darkraider(optik dağıtıcı aldım)secretmek(ps3 oyun takası),caglar_ss(ps3 oyun takası),darkraider(optik kablo dağıtıcı)Black ben(ps3 oyun satıldı)cenkcirak(ps3 oyun satıldı)
  • hocam fiyat ne kadar acaba
    sorunsuz alışveriş:
    hatukay, moonlord, pixel, necc7,ewerpower, berataktepe(pasaport), h.u.s©(monitör sattım), Secateurs(GT5P aldım), Tamer_10 (motostorm aldım), Malkara(NBA2K9 aldım), kassatura(LTB ve KZ2 aldım),hinolma(Flower aldım),doğanreis(MS:PR aldım), can21(MGS4 aldım)cartok(RE5 aldım)darksideofthemoon(HAWX sattım), ozay06(GT5P sattım), Anılatay(Uncharted sattım)darkraider(optik dağıtıcı aldım)secretmek(ps3 oyun takası),caglar_ss(ps3 oyun takası),darkraider(optik kablo dağıtıcı)Black ben(ps3 oyun satıldı)cenkcirak(ps3 oyun satıldı)
  • Rica ederim bazen insanın dalgınlığına geliyorinsanlar uyarmadan şikayet edip insanın ilanına engel oluyorlar
    ,

Hayırlı satışlar umarım istediğiniz gibi çabucak satarsınız iyi akşamlar
  • alıcam kardeş acil rarsan sana zahmet 05549866318 cem
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.