Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK > 2GB GT 630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK > 2GB GT 630

Merhaba arkadaşlar. Elimde bulunan gigabyte gt 630 ekran karti satiliktir. Öyle anlaticak edicek pek bid durum yok. Kart calisiyor görüntü veriyor. Istenirse stress test yaparim.

İstediğim fiyat 500tl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam yoldamı buldun kartı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asfalt üstü foto atmışsın:))

• yusufmey Y kullanıcısına yanıt
    Farklı ilanlarda da gördüm, trend asfalt üstü foto sanırım 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahahha yok ya. Aslında evin balkonunda çekiyordum ama evde bilgisayari vs aldim benzinlikte hava tutup temizledim o ara resimleri cektim işte :) Kart eski,güçsüz ama yolsa buluncak kadar da degil canim :D

• Hayırlı işler hocam

• 150-200 eder hocam. 500'lere HD7870'ler bulunuyor. Ki bundan birkaç kat daha performanslı bir kart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baholi kullanıcısına yanıt
    HD 7870 ' in ebat - ağırlık - enerji tüketimi - ısınma - arızalanma riski hakkında muhtemelen bilginiz yok ))

Özellikle 2020 ortasından sonra maalesef ki! pc parçaları ( bitcoin ve ikinci el fiyatlandırma ) %200/500 seklinde arttı. ( bknz: amd am4 ryzen anakartlar )

GT 430 ' u belki o fiyatlara bulursunuz ama ( 1GB 128 GT 220 ancak ) GT 630 2 için fiyat yüksek olsa da bahsettiğiniz rakamlara 3 yıldır bu ürünü alıp/satmak isteyen pek görmedim.

Kıyas olmaz ama daha iyi kartları F/P olarak olarak daha ucuza almış olsam da bu ilan daki tespitiniz hatalı/yanlış/faydasız ve satıcıya da hiç bir katkısı yok ((

• Ya bu tamamen insanlarin hangi ürüne ne para ödemek istemesiyle alakali. Ben mesela ömrumde gt 630 gibo bir karti parayla almadim bundan sonrada inşallah alcak duruma gelmem. Ancak dusuk enerji tuketsin dx12 desteklesin youtubede 1080p video izleyeyim diyen icin veya test sisteminde sadece görüntu almak isteyen için gayet nornal bir kart. Hd 7870 hayatimda 2 kere elime gecti ikisinde de chip hatasi vardi driveri kurunca kart 99 derecelere cikiyordu o yüzden pekte umursancak bir kart degil zaten kiyaslamak dogru degil. Ihtiyaci olana diye ilan açtik zaten ama böyle konu altina yorumlar gelmesi sevindirici çünkü forumda mafya gibi dolanan tipler konularina yorum veya eleştiri gelince ağlamaya başladigindan diger kullanicilar yazi yazmaya çekinir olmuştu. Herkese kendi görüşü ve düşüncesi için teşekkür ederim. Bu kart şuan yazili olan fiyatla satışta belki satilir belki satilmaz. Satilirsa köfteci yusufta bir porsion köfte yerim yani :) yazilan fiyati gözünüzde çok büyütmeyin yaşadigimiz ülkede 30lu yumurta 150tl oldu :D

• aynı kartın msi olanını geçen 125 tlye aldım :) 600 700 lere gtx 750 ler alınabiliyor

• Cagan91 C kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız ? Nasıl aldınız ?

İlanlarınıza bakarsak GT 630 ile hiç işi olmayacak ürünler toplayan ( amacını bilemem ) ve satan birisi olduğunuz görülmekte.

125 TL 2 GB GT 630 alım hakkın da bilgi paylaşmanız güzel olur, hatta 600 TL GT 750 . Biz de faydalanalım. Yada direk üyesi olduğunuz dh den son 3 yıllık ilanlardan örnek gösterin.

• Muhtemelen sistem upgrade yaparken gelen müşterinin ürününü almissinizdir o paraya. Zaten bu kartta elime ayni sekilde ulaşti tek fark ben hiç para vermedim, urun sahibinin satilirsa diye ilana koyarsaniz sevinirim demesi üzerine satişa koyulan bir ürün. Kimin nekadara aldigini sordugumu hatirlamiyorum tabi ama söylemekte herkes özgür. Mesela ben ryzen 5500 işlemciyi 800tl ye aldim desem herkes konu altında işlemciyi kötüler ama pm den fiyat teklifi atar :) herkese hayirli işler arkadaşlar.

• Güncel olarak ortalama 400-450tl ederi olan bi kart. Kimse palavra sıkmasın 125tlye aldım diye. Aldıysan da kendine sakla. Sana piyango çıkmış ne güzel tepe tepe kullan işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.