Bildirim
AMFİBİ, highwayp, RapstarX, BeFeD, unicorns, StrangerXT, demircibu, PsYcO, king, emir, leoparx, desouza, ataruz, tosunermc, rdsecuriter, elophidae, vur, redno, Always0007, dkbilgisayar, Quartamin, IeVeN, Penryn, sugarcocuk1, Elvis, bonasera, muratremix, ozcanxx, *AXI*, mohikans, yaskoo_87, Krombacher, Ozzy, Evolution, cenkozgen, Bukalemun, eagle58, Devil Pennywise, asyapage, Wolfs Touch, MoP16, MavidevEx, smok, .:Extreme:., Darcyn, geforcemx, BaRann, ArabaCıl, AviaTR, Th3Dreamer, vespasianus, profotox, BOFD, mattocan, o.Z.Z, AndryTR, potnoi, cz, poirot, öztin, selcuk gencer, ozgboy, reason666, emrecengiz2002, madlive, caveman03, Favretto, korbaşı, thisrock, unicorns, erdemss, Rakavuz, nihilist76, Miharbi, TuJue, kuranspot, Romantik83, elektro35, darkness45, NIKEmRe, HİPER, muratdm, Metalchurch, Evrenup, dark, Nevi şahsına münhasır, trkoacer, EASTWOOD1981, EXPANDER, carizhma, thunder_ozi, GUERRA, Archerodan, DraKoJas, sevann, Baran18, palermo, serdar36, jakooo35, feyt180, AlfaHeliX, ardacicek, burak9006, DarthCroaton, tworule, 09nanometer ... Yurtiçi kargo ile kesinlikle ürün almıyorum - göndermiyorum. |
|
http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327 Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin. |