Şimdi Ara

⚡ -- SATILIK -- 22' AG NEOVO H-W22

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    AG Neovo H-W22 22" LCD Monitör Satılıktır.

    Monitör, Temmuz 2008'de alınmıştır. İlk sahibiyim. Alındığı günden beri her gün aktif kullanılmıştır.

    Özellikleri:

    - 1680x1050 Çözünürlük. 16:10 en-boy oranı.
    - DVI ve VGA ve 3,5mm ses girişi.
    - 3ms (GTG) tepki süresi.
    - HDCP desteği.
    - 2W x2 dahili hoparlör.

    Detaylı özellikleri için link:
    http://us.agneovo.com/us/content/h-w22.asp
    http://us.agneovo.com/pdf/datasheet/H-W22_DS_HW2200_V230_20100701.pdf

    Monitör hakkında:

    Monitör arızalandı ve tamir gördü.

    Bir gün açıldığında monitörde hiç görüntü yoktu. Sonra ekrana ışık tutup bakınca fark ettik ki, ekranda görüntü var ama aydınlatma iptal olmuş. O yüzden karanlık ve hiç bir şey gözükmüyormuş. Monitörde aydınlatma elemanı olarak dört adet floresan lamba kullanlmış. Lambalar sağlam çıktı ama bunları besleyen devre bozulmuş. Sonuç olarak floresan lambalar, monitörler için özel yapılmış yüksek ışık şiddetine sahip LED şeritler ile değiştirildi. Sonradan herhangi bir sıkıntı çıkarmasın diye floresan devresinin elektrik girişi kesildi. Led devresi, orjinal aydınlatmada olduğu gibi OSD üzerinden ayar yapılabilecek şekilde bağlandı. Yani ekran üzerindeki düğmelerden ışığı arttırıp azaltabiliyorsunuz. Bu tamirat sırasında AC/DC güç girişindeki sıvı kondansatörler de yenileri ile değiştirildi. Bu tamirat en ez 3 yıl önce yapıldı ve o günden beri sorunsuz çalışıyor.

    Bu işlemin olumlu yanları, elbette monitör kurtulmuş oldu. Bunun dışında ekran ışığı en yüksek seviyede eskisine göre biraz daha arttı. Eskiden ışık seviyesi 100'de kullanılırken yenilenmiş hali aynı parlaklığa 80'de çıkıyor.

    Olumsuz yanları ise; ekranda fark edilir ışık sızmaları mevcut. Köşelerde çok bariz. Ekranın alt ve üst kenarlarında da LED ışıklarının yansımaları dikkatli bakınca seçilebiliyor. Ekran ışığı ayarı çalışıyor ama parlaklık, orjinalindeki kadar düşük bir seviyeye inmiyor. Normal bir monitörün %35-%40 civarı seviyesine düşüyor diyebilirim.

    Monitörün kasası çok iyi durumda. Kasada sadece arka tarafta iki yanda çizik mevcut. Tamamen arka tarafta. Önden gözükmüyor. Monitörün ayağı üzerinde ön tarafta ortada bir çizik var. 6x6mm gibi ama çok fark edilmiyor.

    Ekran yüzeyi çiziksiz ve tertemiz. LCD birimi tamir sırasında tamamen söküdüğü için, LCD katmanları arasına toz kaçmış. Alt sol tarafta bir kaç toz zerreciği var. Bunlardan biri, diğerlerine göre daha kolay seçiliyor. Üst tarafta da bir iki küçük toz gördüm.
    Ölü piksel yok ama kusurlu piksel var. Detaylı bir şekilde RGB renkleri test edince ekranın sağ alt tarafında mavi renkte bir pikselin yanmadığını fark ettim. Konumu ekranın alt kenarına yakın. Sadece düz mavi verince seçilebiliyor. Sarı bile verseniz göremiyorsunuz. Normal kullanımda bulmak imkansıza yakın.

    Monitörde DVI bağlantıda hafif bir netlik sorunu var. Yazılımsal bir problem. Renkli arka planda küçük fontlu yazılara bakınca sanki beyaz renk gölgeleri varmış gibi görünüyor. Bunu görebilmek için monitöre iyice yaklaşmanız gerek. Çok bariz bir problem değil. Monitör ayar menüsünden Recall seçeneğini seçince görüntü tamamen düzeliyor. Monitörü kapattıktan sonra fişi çekilmezse, tekrar aynı problem olmuyor.

    Monitör orjinal kutusunda teslim edilecektir.
    Kutu içeriği:
    - AG Neovo H-W22 Monitör (Tamir görmüş)
    - Monitörün ayağı
    - DVI kablo
    - Güç kablosu
    - Kullanım klavuzları
    - Sürücü CD'si

    Fiyat: 125TL - SATILDI -

    Yeni çekilmiş kendi resimleri:

    ⚡ -- SATILIK -- 22" AG NEOVO H-W22 ⚡ -- SATILIK -- 22" AG NEOVO H-W22 ⚡ -- SATILIK -- 22" AG NEOVO H-W22
    ⚡ -- SATILIK -- 22" AG NEOVO H-W22




    Kutusu oldukça büyük olduğundan elden satış daha uygun olacaktır. Kargo çok tutar. Ankara içi merkezi yerlere getirebilirim.
    Ek fotoğraf isteyen olursa eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 2 Eylül 2019; 13:31:56 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.