Şimdi Ara

SATILIK 2 TB 7200 RPM SEAGATE SATA 3 HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 TB 7200 RPM SEAGATE SATA 3 HDD garantisi devam etmektedir,garanti belgesi olup faturası bulunmamaktadır,sadece arşiv amaçlı kullanılmıştır,istediğim rakam pazarlıksız 220 tl dir.izmir içi elden diğer illere ödeme sonrası kargo ile gönderilecektir,kargo ücreti alıcı tarafından karşılanacaktır.alan kişi güle güle kullansın iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRAZLI -- 20 Ağustos 2012; 23:59:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACK PRINCE -- 23 Ağustos 2012; 15:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Harika ürün iyi fiyat,,hayırlı satıslar kardesım...

teşekkür ederim
  • Ben ne kadar ürün garantiye verdiysem,hepsi benden ürünün faturasını da istedi.Hele vatan bilgisayar,ürünlerin kutularını bile istiyor.Faturasız ürünün benim bildiğim garantisi geçersizdir.Bana inanmayın kendiniz araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnedim

Ben ne kadar ürün garantiye verdiysem,hepsi benden ürünün faturasını da istedi.Hele vatan bilgisayar,ürünlerin kutularını bile istiyor.Faturasız ürünün benim bildiğim garantisi geçersizdir.Bana inanmayın kendiniz araştırın.

usta yanlış anlaşılma olmasın ancak, ben vatan bilgisayara faturasız ürün yolladım gereğini de yaptılar.
    bilginiz olsun.

hayırlı alışverişler.

Siyah845__ afterlife97__fatih.ozmen__ 6Clas__ Tenacious D__ biyolojiksavas __xaposian __meccanica __Leonly __nakuzin__ Altanis__ zoece __UltrAslan MCMV __FAKAZLI__ battlecry __opelgt __TIRAZLI __Meroboy __JustSubaru __Lia __Warbladetr __tarikkeskin __sariyerli53_34 __guney_82 __Naughty __DreamEnergy __passoturko __kreasom __htepeli __swashbuckler55 __Hasenkal __çaylak5734 __breakercobra __Tari_34 __er1710 __ankara __chcts1 __Be®H@N __selahattın ışık __SafaSahbaz __Nevi şahsına münhasır __buyuksoy39 __sky__walker __arshenik __Mturan1994 __bioshock1975 __Duna __Memeti __punta __oski66 __Roy CharLes __Kadnezar __Foxpark __Erdemms __Mali Müşavir __tnryldz60 __BLasTeaR __Sevahm__ halogonga__ LNavigator __ Cathedral
  • quote:

Ben ne kadar ürün garantiye verdiysem,hepsi benden ürünün faturasını da istedi.Hele vatan bilgisayar,ürünlerin kutularını bile istiyor.Faturasız ürünün benim bildiğim garantisi geçersizdir.Bana inanmayın kendiniz araştırın.

bakınız seri numarası w240afe0

http://www.penta.com.tr/misc/serino1.asp buda sorgulama alanı

yeterli sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAGATE 1TB 2.5 DİSK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPORTCENTER

quote:

usta yanlış anlaşılma olmasın ancak, ben vatan bilgisayara faturasız ürün yolladım gereğini de yaptılar.
    bilginiz olsun.

hayırlı alışverişler.

+1teşekkürler kardeşim

• Takipteyim fiyat 'da revize olur ise talibim.

Bilgilendirme amacıyla söylüyorum; Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğunuz ürünlerin faturalarını kaybetseniz bile, garantiye yollarken herhangi bir problem olmaz. Ürünlerin seri numaraları, adınıza fatura edildiğinden, o seri numarası sizin adınıza görünüyor. Faturanın kaybolması bir sorun teşkil etmez yani, çok istiyorsanız, muhasebe bölümününden faturanın kopyasını çıkartabilirsiniz. Asılları muhasebede tutulur.
  • ilkeli dürüst bir kardeşimizdir fiyat uygundur. hayırlı satışlar kardeşim.. TIRAZLI arkadaşımın sözü de özüde birdir forumda saygın bir kaç arkadaşımızdan biriyken neden 5 gün ban cezası aldı anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 6 Eylül 2012; 12:20:38 >
    @kachus ; @HİPER ; @werrol ; @NEO_DRACULA ; @rainbowr6 ; @SeVeRaL ; @alia58 ; @eagle58 x2 ; @yd33 ; @seennu ; @dilmutt ; @VISION ; @Radeon*** ; @atolar-giyim ; @Emre-45 ; @TIRAZLI ;@mehmetkesici ;@hedevilcate ;@Hyperchondriac; @zjnan
    --------------------------------------------------
    Satıldı:
    @denny07 ; @ercanwins ; @öztin ; @yd33 ; @seennu ; @destanayhan ; @desert_18 ; @RM36CB ; @Emre-45 ; @byturkuaz; @TIRAZLI x2; @noktakafe; @cianni x2; @lokooo

-----------------------------------

@dertlerinsani61 : Kişisel görüşüm; ticaret saygı gerektirir. Alışverişimiz olumsuz olmuştur.
  • ibrahim abi param olsada ben alsam o kadar lazımki şaka bi yana İbrahim abi forumdaki en güvenilir üyelerden biridir.Gündüz forumdaki bir üye terbiyesizlik yapmış cevap yazamadım.İşlermini yoğunluğundan ötürü söyleyeceklerim içimde kaldı.Hayırlı satışlar.

hocam yanlış biliyorsun
    eğer bir firma zaten alt yapısını iyi oluşturmuşsa sana verdiği ürünün seri nosundan nezaman kime satıldığı bellidir.
    örnek: ben daha bugün eksen bilgisayardan almış olduğum ve faturasını kaybettiğim ürünün garantiye göndermek için iletişime geçtim ve seri nosundan baktılar 2013 yılının beşinci ayına kadar garantisi var dediler ve bende ürünü bugün kargoladım kendilerine.

sana yok diyen firma kısacası ilgilenmek isyemiyor.

Tırazlı arkadaşımız ise sözünün eri bir arkadaştır kendisinden sorunsuz alışveriş yapılır.
    hayırlı satışlar ibrahim kardeş.

• TIRAZLI arkadaşımıza bu ürünü ben sattım.konuyu tam bilmiyorum çünki yöneticiler silmiş.ben size bildiğimi yazayım.penta garantisi altında olan ürünler için daha önce 3 defa değişik zamanlarda 2 tb harddisk yolladım.hepside sıfır ile değişim olup geldi.bana fatura şartı gereklidir diye bir şey söylemediler.bu distribütör firmadan firmaya değişebilir.ben birebir yaşadığım bir olayı yazdım.pentada böyle bir sorun yaşamadım.tırazlı arkadaşımızla bir çok kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım.kendisi güvenilir dürüst bir arkadaşımızdır.tassadar arkadaşımızı ara ara takip ediyorum.aşırı güvenlik arayışı vede çok sıkı pazarlıkçı olduğu için vede bunları yaparken nazik cümleler kullandığı için karşı taraf kızıp atak yapmak istesede yapamaz duruma gelmektedir.şimdi diyebilirsiniz aşırı güvenlik arayışı vede sıkı bir pazarlıkçı olmak suçmudur diye.elbette değil ama burada farklı bir durum var.zaten ürün için gerekli açıklamalar yapılmış.bunlar hiç yokmuş gibi vede faturası yoktur denmesine rağmen iki ayrı yerde fatura sorulması doğru olmamıştır.TIRAZLI arkadaşımız referansı olmayan yeni bir üye vede acemi bir satıcı değil.az çok forumda bir mazisi var.tassadar arkadaşımızın bunları göz önünde bulundurması gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 4 Eylül 2012; 4:57:08 >

• Konu şu ben 190 vereyim diske dedim.

Karşı taraf olmaz dedi.

En son 200 vereyim dedim karşı taraf olur dedi.

Tamam buraya kadar sorun yok.

Medeni bir şekilde sonra son PM'i attım.

bugün hangi saatler Size uygun?

Disk kaç yıldır kullanımdaydı?

Diskin ilk sahibimisiniz?

Evetse diski hangi tekoloji marketinden aldınız? Faturası var mı? Fatura tarihi nedir? Garanti hangi firmadan?

Hayırsa diski kimden (forumdonanımdansa) aldınız? Faturası var mı? Fatura tarihi nedir? Garanti hangi firmadan?

Bu sorulara cevap vermek Size zor gelecekse iptal edebilirsiniz.

Satıcı olarak en doğal hakkınız.

İyi günler dilerim.

Haber bekliyorum.

-----------------------------------------------------

şimdi yukardaki PM'de bir satıcıyı bir insanı rencide edecek rahatsız edecek üzecek kıracak onurunu zedeleyecek bir söz var mı?

Bu PM'e cevap vermese de satıcının hakkıdır, arkadaş çok soru soruyorsun dese de hakkıdır, satmıyorum sana diski dese de hakkıdır. Eyvallah başımın üstüne derim.

Ama satıcının attığı PM noktasına virgülüne aynen aşağıdaki gibi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ilanı önce oku sonra teklif ver seninle buluşursam azını yüzünü kırarım yemin ederim ALLAH.
    şahidim çoluk çocukla iş yapmıyorum,kuran çarpsın ki eğer cevap yazma cüretinde bile bulunursan seni bulurum yemin ederim balçova avcumun içi gibidir denemedi bedava sen git post kas

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mesela bana PM ile diski pisimiyav'dan almıştım deseydi iş bitmişti diski almak için yola çıkacaktım.

İnsanlara PM ile soru soruyor olmak ne zamandan beri suç, yasak, kötü, yanlış vb..... bir eylem?
    Yazdığım PM'de onuru zedeleyen, aptal yerine koyan, küfür içeren, ahlaksızlık içeren vb. bir söz var mı?

Referansı bu kadar iyi olan binbaşı olan biri bu PM karşılığında böyle bir cevap mı yazmalıydı?
    Referans sayısının çok olması, rütbenin binbaşı olması insanların karşısındakileri azarlaması, sindirmeye çalışması, tehdit etmeye kalkması gibi haklar mı verir?

Tekrar yazmamın nedeni gene bir sürü arkadaşın olayı anlamadan şahsıma yazdıkları sözler yüzündendir. Hepsine sözlerini geri iade ediyorum.

Bu ilandan yazacağınıza bana PM ile iletebilirdiniz görüşlerinizi.

Ben PM ile bana yazdınız diye Sizi tehdit etmem, azarlamam, gözünüzü korkutmam, ağzınızı burnunuzu kırmam merak etmeyiniz ben medeni bir insanım.

Umarım hepimiz de medeni olma yolunda ilerleriz. Toplum olarak buna çok gereksinimimiz var.
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.

• Boş teneke vurulduğunda çıkan ses ile aynı bence...! tinkk tinkkk tinkkk :) şaka gibi ..!
  • Burada yanlış anlaşımla olmuş olabilir yada mesajınızı geç farketmiştir veya okumuş ama zamanı olmadığından hemen cevap verememiş olabilir. olayı tam olarak takip edemedim ama İbrahim hocam bahsettiğiniz kişilikde bir insan değildir. Aynı şehirde olmamaıza rağmen birçkdefa alışverişimiz oldu hatta izmirden açılan ilanlardan bizzat benim adıma alıp gönderdiği dahi olmuştur.

sizde medeniyetten bahsetmişsiniz ama bu şelikde insanları rencide eder gibi uluorta yazıp kendinizi düşürmeyin.
    Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım: sewok, SINIRYOK, nokiaxxx, Captain03, Demircibu, Tek-nolojik, Mult!_61, Nonstophit, Aysat, Cango34, RoyalForce, =ozkan1994=, R@N, FEARTR, stardust©, Cheath, Serhan81, ÇöÇan,

macır:
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

Konu şu ben 190 vereyim diske dedim.

Karşı taraf olmaz dedi.

En son 200 vereyim dedim karşı taraf olur dedi.

Tamam buraya kadar sorun yok.

Medeni bir şekilde sonra son PM'i attım.

bugün hangi saatler Size uygun?

Disk kaç yıldır kullanımdaydı?

Diskin ilk sahibimisiniz?

Evetse diski hangi tekoloji marketinden aldınız? Faturası var mı? Fatura tarihi nedir? Garanti hangi firmadan?

Hayırsa diski kimden (forumdonanımdansa) aldınız? Faturası var mı? Fatura tarihi nedir? Garanti hangi firmadan?

Bu sorulara cevap vermek Size zor gelecekse iptal edebilirsiniz.

Satıcı olarak en doğal hakkınız.

İyi günler dilerim.

Haber bekliyorum.

-----------------------------------------------------

şimdi yukardaki PM'de bir satıcıyı bir insanı rencide edecek rahatsız edecek üzecek kıracak onurunu zedeleyecek bir söz var mı?

Bu PM'e cevap vermese de satıcının hakkıdır, arkadaş çok soru soruyorsun dese de hakkıdır, satmıyorum sana diski dese de hakkıdır. Eyvallah başımın üstüne derim.

Ama satıcının attığı PM noktasına virgülüne aynen aşağıdaki gibi.

ilanı önce oku sonra teklif ver seninle buluşursam azını yüzünü kırarım yemin ederim ALLAH.
    şahidim çoluk çocukla iş yapmıyorum,kuran çarpsın ki eğer cevap yazma cüretinde bile bulunursan seni bulurum yemin ederim balçova avcumun içi gibidir denemedi bedava sen git post kas

Mesela bana PM ile diski pisimiyav'dan almıştım deseydi iş bitmişti diski almak için yola çıkacaktım.

İnsanlara PM ile soru soruyor olmak ne zamandan beri suç, yasak, kötü, yanlış vb..... bir eylem?
    Yazdığım PM'de onuru zedeleyen, aptal yerine koyan, küfür içeren, ahlaksızlık içeren vb. bir söz var mı?

Referansı bu kadar iyi olan binbaşı olan biri bu PM karşılığında böyle bir cevap mı yazmalıydı?
    Referans sayısının çok olması, rütbenin binbaşı olması insanların karşısındakileri azarlaması, sindirmeye çalışması, tehdit etmeye kalkması gibi haklar mı verir?

Tekrar yazmamın nedeni gene bir sürü arkadaşın olayı anlamadan şahsıma yazdıkları sözler yüzündendir. Hepsine sözlerini geri iade ediyorum.

Bu ilandan yazacağınıza bana PM ile iletebilirdiniz görüşlerinizi.

Ben PM ile bana yazdınız diye Sizi tehdit etmem, azarlamam, gözünüzü korkutmam, ağzınızı burnunuzu kırmam merak etmeyiniz ben medeni bir insanım.

Umarım hepimiz de medeni olma yolunda ilerleriz. Toplum olarak buna çok gereksinimimiz var.

@tassadar hocam senin yazdığın PM ile @TIRAZLI İbrahim abi' nin yazdıkları arasında soru sorma - cevap verme anlamında 1 tane uyuşan cümle mevcut. İlanın en son edit tarihi 20 ağustos olduğuna bakarak yazıyorum senin iletişime geçtiğin tarih bilmiyorum ama garantisinin devam ettiğini garanti belgesinin olduğunu ve faturasının olmadığını ve pazarlıksız diye belirtmiş. Sizde PM ile tekrardan pazarlık yapıp, fatura ve detaylarını sormuşunuz sanırım burada bi anlaşmazlıktan dolayı ilanı önce oku diye ibare kullanılmıştır diye düşünüyorum. Ya arada başka konular geçti yada olayın evveliyatına dayanan başka bir konuşmanız mı mevcut orasını bilmiyoruz elbette. Ama ne olursa olsun hoş olmamış aranızdaki alışveriş sohbeti. @TIRAZLI İbrahim abi için alışveriş anlamında gayet dürüst, ilgili ve anlayışlı olduğunu söyleyebilirim. Tabii bu konu sizin içinde aynı şekilde olabilir henüz alışverişimizin olmaması sebebiyle kesin yorum hakkı sunmaz bana. Son olarak @tunc52 ' nin son cümlesine katılıyorum. Bu olayı kendiniz PM' den sorupta çözebilirdinizde. Mademki diğer soruları PM ile sorma gereği duydunuz gelen cevabıda PM ile sorabilirmişiniz. Neden bu tarz bir cevap aldım gibisinden. Sadece Pm ye cevap verdiğinizde mi bahsedilen şiddeti görecekmişiniz? Konuya cevap yazılırsa sonuç farklı olur diye mi düşündünüz? Cevabım yanlış anlaşılmasın o tarafı övüyor bu tarafı yeriyor gibi bi sonuç çıkmasın konu içerisinde mesajım olduğu için uyarı gelmiş, gözüme çarptı fikrimi paylaşayım dedim. İyi forumlar, hayırlı alışverişler herkese.
    @kachus ; @HİPER ; @werrol ; @NEO_DRACULA ; @rainbowr6 ; @SeVeRaL ; @alia58 ; @eagle58 x2 ; @yd33 ; @seennu ; @dilmutt ; @VISION ; @Radeon*** ; @atolar-giyim ; @Emre-45 ; @TIRAZLI ;@mehmetkesici ;@hedevilcate ;@Hyperchondriac; @zjnan
    Satıldı:
    @denny07 ; @ercanwins ; @öztin ; @yd33 ; @seennu ; @destanayhan ; @desert_18 ; @RM36CB ; @Emre-45 ; @byturkuaz; @TIRAZLI x2; @noktakafe; @cianni x2; @lokooo

-----------------------------------

@dertlerinsani61 : Kişisel görüşüm; ticaret saygı gerektirir. Alışverişimiz olumsuz olmuştur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.