Şimdi Ara

SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 3 sene önce ben de bir başkasından satın almıştım makinayı. Yani ben 2. sahibiyim. Ekran boyutunu tam kestiremiyorum ancak öyle sanıyorum ki yaklaşık bir ipod touch'tan yarım veya 1 inç. kadar eksiği var. Makinanın garantisi yok, hali ile yaklaşık 4 senedir kullanılıyor. Kutusu mevcut değil. Usb kablosunu kaybettiğimden, alacak kişi yeni bir kablo alacak. Dokunmatiği 1-2 noktada olması gerektiği kadar hassas değil arkadaşlar, veritical dururken sağ ve sol alt köşede dokunmatik pek hassas değil, bir de mevcut olmasına rağmen radyosu çalışmıyor. Ekranında da bazı lekeler veya ufak çizikler diyeyim, mevcut ancak sadece çalışmıyorken görülecek cinsten, yani arka plan ışıkları yandığı zaman kullanım esnasında sorun olmuyor. Bunun yanında başka bir eksisi yok.

    Avi. formatında film-video oynatabiliyor. Şarjı da bir filmi götürecek kadar yetiyor. Mesela I am Legend filmini izleyebilmiştim, üzerine de yaklaşık 1 saat kadar müzik dinleyebilmiştim. Bu açıdan şarjı gayet uzun süre gidiyor. Resimlerinizi depolayıp slayt şeklinde izleyebiliyorsunuz. İçinde oyun olarak tetris kurulu ve navigasyon özelliği ile dosya içeriğini gezebiliyorsunuz. Ses kaydı özelliği var ancak ihtiyaç duymadığımdan hiç kullanmadım. Ekolayzır seçeneği elbette mevcut ve de pek sesi kuvvetli olmasa da dışarıya da sesi aktarabilen ufak bir dahili hoparlörü var. Ses +,- tuşlarıi ile alt panelde bulunan tuşlardan manuel şekilde yönetiliyor yani dokunmatik değil, yine bir de menü kısayol tuşu mevcut bu ikisinin arasında. Hafızası 4GB, bir de 4GB'lık harici hafıza desteği daha var. Ancak slotu denemedim. Yukarıdakiler dışında bir sorunu yok, müzik ve video açısından sorunsuz çalışıyor yani. 15liraya aldığım bir philips kulaklık var, ancak bir kaç aydır kullanıyorum, hijyen açısından sanırım kulaklık tercih edilmeyecektir. Bez bir çantası var, yanında onu da göndereceğim. Kitapçığı da mevcut ancak markası için bir şey diyemeyeceğim, çünkü bir yazı,logo mevcut değil. İstediğim fiyat ise 50TL'dir.

     SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)

     SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)

     SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)

     SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)

     SATILIK 2. El Dokunmatik MP4 Player(Fiyat Güncellendi)



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 6 Kasım 2010; 14:41:56 >



  • Üstad, fiyat biçmeye çalışıtım ama ne bileyim hani bazen belli bi fiyatın altına düşünce, ''Ya bu kadara satacağıma, kenarda dursun, öylece kalsın'' diye düşünüyor. Yani en fazla şu fiyattan 5-10 daha düşer sanırım, daha aşağısı için geri çekerim sanarım ilanı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.