------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Merhabalar arkadaşlar. Evde kullandığım makinaları satıyorum.
- 1. cihaz Ibm R50e TYPE 1834. (CELERON 1500 MHZ 512 MB RAM) Yanında taşıma çantası, bataryası, adaptörü mevcut. Laptop çalışır durumda yeni Xp Service Pack3 kurulmuş durumda.
Ürünün halledilebilecek sorunları mevcut: - Usb girişleri çalışmıyor. Usb'den bir donanım taktığında donanımın ışıkları yanıyor ama cihazı çalıştırmıyor. Halbuki usb portları normalde çalışıyordu aynı anda 2 tane donanım bağladıktan sonra çalışmaz oldu arızası nedir bilmiyorum. - Fn ve G tuşları eksik. - Cd'si çalışıyor fakat düğmesine basınca kapağı açılmıyor ama okumasında sorun yok. Xp'yi kendi cd romu ile kurdum. Sadece düğmeye basınca dışarı atmıyor kendiniz çekiyorsunuz tablayı dışarı. - Cihaz adaptörle çalışıyor batarya ile çalışmıyor nedense. - Bataryası bitik.
- 2. cihaz ise T31 TYPE 2656. (PENTIUM III 1000 MHZ 128 MB RAM) Sadece sol menteşesinde yapıştırma izi mevcut. Taşıma çantası, adaptörü ve bataryası mevcut fakat bitik. Yanında pcmcia wireless kartı. Adaptörüyle sorunsuz kullanılabilir. Laptop çalışır durumda yeni Xp Service Pack2 kurulmuş durumda.
Pİyasaya bakındım tarz laptoplardan 200 - 250 tl'den başlıyor 450 tl'ye kadar gidiyor. İkisini birlikte satmak istiyorum tek tek uğraşacak vaktim yok inanın arkadaşlar. Alın ufak tefek sorunlarını halledin kullanın, bu şekilde bile iş görüyorlar. İnternet, film ve mp3 için ideal makinalar.