Şimdi Ara

Satılık // 1098 TL'lik Steam Hesabı Sadece 450 TL ( En hit oyunlar - Ban sıkıntısız )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında hevesle topladığım steam hesabımı satışa çıkardım. Bazı oyunları daha önceden oynadığım için sadece aldım fakat oynamadım bunun nedeni hakka girmek istemememdir. Hesap tamamiyle temizdir. Ban vs hiç bir sıkıntı yoktur. Oyunlar TR de geçerlidir. Hesabın satılma gibi bir acelesi yoktur. O yüzden pek pazarlık yapmak istemiyorum sadece başlıktaki oyunları almak isteseniz zaten isteiğim fiyata denk gelir o yüzden öldürmeyelim hesabı. Yaklaşık %58 indirimle alıyorsunuz hesabı. Aşağıda kütüphanenin ve steam calculator un resmi mevcut isterseniz sizde sorgulayabilirsiniz. Daha önceden de steam hesabı satmışlığım var referanslarımda görebilirsiniz. O yüzden sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun. Ücreti sadece KuveyTürk banka hesabıma havale/eft olarak istiyorum. Aklında soru olan arkadaşlar P.M yolu ile ulaşabilir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Not : Kütüphaneye Grid 2 de eklenmiştir.(Resimleri güncellemedim)

Satılık // 1098 TL'lik Steam Hesabı Sadece 450 TL ( En hit oyunlar - Ban sıkıntısız ) Satılık // 1098 TL'lik Steam Hesabı Sadece 450 TL ( En hit oyunlar - Ban sıkıntısız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teornek -- 29 Eylül 2015; 19:10:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gta v hariç 50 tl etmeyen hesap mı 450 tl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

gta v hariç 50 tl etmeyen hesap mı 450 tl ?

şaka mı bu hocam? Steam Calculator da fiyatı belli.

Call Of Duty Ghost = 100 TL
    FootBall Manager = 80 TL
    Far Cry 3 = 46 TL
    Grid 2 = 49 TL
    GTA V = 149 TL

Sana sadece 5 oyun yazdım ve sadece bunlar 424 TL steam de şuan. Hadi steam'den alın bu kadar oyunu? En baba yerlerden alın. Forumdaki 2.el kısmında satılan keylerden alın indirimle satan arkaşlardan alın listemdeki oyunlar 450 den aşağı olursa ben bişey bilmiyorum. İlanı boş yere sabote etme üstat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır fiyatllardan mi satiyorsun anlamadım ? alacak arkadaşa hayirli olsun bana kalirsa etmez
  • quote:

sıfır fiyatllardan mi satiyorsun anlamadım ? alacak arkadaşa hayirli olsun bana kalirsa etmez

Sıfır fiyatlarından satsam sence kaç para isterim? Hesap yaklaşık %60 indirimli satılık oluyor bilmem farkında mısın üstat. İçinde sevdiğin oyun olur sevmediğin oyun olur. Ama sadece yazdığım oyunlar bu fiyat sen bunu sıfır almaktansa hesabı alırsın 5-6 oyuna vereceğin para yerine 26 tane oyun almış olursun. Teşekkür ederim değerli yorumun için ama Zaman'ında ben o kadar para verip bir kütüphane oluşturdum. Tutup 150-200 TL yer vermektense arşiv olarak kalır. Yeğenime veririm hiç yoktan vakit geçirir.

• quote:

+1
    Sıfırı 600 lira civarına topalnıyor şu anda.Birkaç sene önce pahalıya aldığınız oyunlar artık pahalı değiller.Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

+1
    Sıfırı 600 lira civarına topalnıyor şu anda.Birkaç sene önce pahalıya aldığınız oyunlar artık pahalı değiller.Hayırlı satışlar.

Hocam yukarda 5 oyun saydım 450 tl siz nerden bakıyorsunuz acaba? Steam calculator da mı yanlış? Her neyse ama sonuç olarak hadi imkansız ama senşn dediğin gibi olsun 600 tl lik oyunu 450 tl ye alıyorsun. E daha ne? Ki ben tek tek baktım fiyatlara normal. Dediğim gibi ihtiyac değil zevkine satılık bi acelem yok

• Mağaza fiyatına bakılmaz hesap satılırken, önemli olan indirimlerde düşen fiyattır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha.

Mağaza fiyatına bakılmaz hesap satılırken, önemli olan indirimlerde düşen fiyattır :)

Tamam düş hocam sen dedin 600 diye ben 450 yazdım pazarlıksız daha neyin davası anlamadım

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Yalnıs yere bakmıyosam, İndirimde 314liraya toplanıyomus hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Yalnıs yere bakmıyosam, İndirimde 314liraya toplanıyomus hesap

Harbi öylemi demek istiyor orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: teornek

quote:

Mağaza fiyatına bakılmaz hesap satılırken, önemli olan indirimlerde düşen fiyattır :)

Tamam düş hocam sen dedin 600 diye ben 450 yazdım pazarlıksız daha neyin davası anlamadım

450 liraya satmanızda problem yok.Mal sizin malınız.Ne kadara isterseniz ona satarsınız.İnsanları deli eden nokta sıfırı 1098 lira demeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Orijinalden alıntı: teornek

quote:

450 liraya satmanızda problem yok.Mal sizin malınız.Ne kadara isterseniz ona satarsınız.İnsanları deli eden nokta sıfırı 1098 lira demeniz.

Hocam ben yanlış biliyorsam düzelt yukarıdaki ekte verilen fiyat değil mi? Oyunların fiyatını tek tek steamden baktım öyle yazıyor. Yoksa ben ne diye milleti kandırıyım. Çok şükür kimsenin helalinde gözümüz yok ama ben zaten yukarıdaki fiyata göre uygun yazdım açıklama da yaptım bak 5 oyun bile bu fiyat diye yoksa neden olması gerekn fiyatı yazmayım süsmdiye mi duruyor ilan

• teornek kullanıcısına yanıt
    Yukardakilerin demek istediği ama demediği şeyi söyleyeyim. Orada yazan 1098 tl eğer hesabınızdaki oyunları hiç indirimsiz alırsanız ortaya çıkan miktar. 300 küsür tl yazan yer ise oyunları indirim dönmlerinde alırsanız ortaya çıkan miktar. Yani misal diyorum önümüzdeki kış indirimlerinde sizin kütüphane 300tl ye toplanabilir.

Demek istenen 300 tl ye toplanabilen ve hatta bu oyunlar arasından sevmediğini de çıkarabilme seçeneğine sahip olup bu hesaba 450 tl verilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Yukardakilerin demek istediği ama demediği şeyi söyleyeyim. Orada yazan 1098 tl eğer hesabınızdaki oyunları hiç indirimsiz alırsanız ortaya çıkan miktar. 300 küsür tl yazan yer ise oyunları indirim dönmlerinde alırsanız ortaya çıkan miktar. Yani misal diyorum önümüzdeki kış indirimlerinde sizin kütüphane 300tl ye toplanabilir.

Demek istenen 300 tl ye toplanabilen ve hatta bu oyunlar arasından sevmediğini de çıkarabilme seçeneğine sahip olup bu hesaba 450 tl verilir mi?

Cevabınız için teşekkür ederim ilanı kaldırmayı düşünüyorum zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.