Şimdi Ara

SATILIK 0 DAN FARKSIZ HP w2228h 22'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNÜN GARANTİSİ YOKTUR ANCAK SIFIRDANDA BİR FARKI YOKTUR KUTUSU VE BUTUN APARATLARI VARDIR HDMİ KABLOSU VS PİVOT MODELDİR FOTO MAKİNEM ARKADASTA OLDUGU İCİN TEMSİLİ BİR RESİM KOYUYORUM BENDEN ÜRÜN ALAN ARKADASLAR URÜNLERİMİN TEMİZLİĞİ BİLİR İSTEDİĞİM FİYAT 300 TL DİR TEKLİFLER PMDEN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK 0 DAN FARKSIZ HP w2228h 22'

Evga Gtx 285 Classified ... Intel I5 3570k … Asus Sabertooht P67 … Cooler Master V8 ...Cooler Master Haf 922 ... Corsair Dominator Gt ... Ocz Vertex 3 60 Gb Ssd ... Western Digital Caviar Black 1Tb ... Fujitsu 20" Monitor ... Pioneer DVR-S19LBK ... Logitech G103 ... Logitech Z 5500 ... OnBoard Logitech G9x ... Seasonic 850 Watt Gold Psu …
  • Bir süre kullandım ve mecburiyetten satmıştım gerçekten güzel üründür.hayırlı satışlar.

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bir süre kullandım ve mecburiyetten satmıştım gerçekten güzel üründür.hayırlı satışlar.

Evga Gtx 285 Classified ... Intel I5 3570k … Asus Sabertooht P67 … Cooler Master V8 ...Cooler Master Haf 922 ... Corsair Dominator Gt ... Ocz Vertex 3 60 Gb Ssd ... Western Digital Caviar Black 1Tb ... Fujitsu 20" Monitor ... Pioneer DVR-S19LBK ... Logitech G103 ... Logitech Z 5500 ... OnBoard Logitech G9x ... Seasonic 850 Watt Gold Psu …
  • FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.