Şimdi Ara

SATILDII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
2
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYAT : SATILDI ( cenkkaptan nickli arkadaşa verildi)
    ANAKART: ASUS P5GC-MX/1333
    İŞLEMCİ : İNTEL E2180 2.00GHZ+STOK FAN
    RAM :DDR2 1GB 667MHZ NOT:YANINA BİR ADET DAHA EKLENİRSE DAHA İYİ OLUR AMA ELİMDE YOK
    EKRAN KARTI : NVİDİA GEFORCE 9400GT 1GB - NOT: ARASIRA GÖRÜNTÜ VERMEYİ KESİYOR SIKINTILI ÇIKARTILABİLİR BEN BAĞLANTIYI ANAKARTIN VGA GİRİŞİNDEN YAPIYORUM YETİYOR
    KASA VE POWER : KASA ALİMİNYUM ASUS - 250W POWER
    HDD : SAMSUNG 250GB 7200RPM SORUNSUZ
    DVD-RW: DEĞİŞTİRİLDİ - SAĞLAM ÇALIŞIŞIYOR
    HEDİYE : EKLENDİ KLAVYE+MAUSE : CASPER MULTİMEDYA KLAVYE VE CASPER OPTİK MAUSE

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokırık -- 9 Ekim 2016; 13:56:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bahsettigin e serisi işlemcinin 2.50 ghz + 2 gb ramli bi kasa 100 tlye bulabilirim sana sanırım ekran kartı için 155 tl demişsin dx10 kalmadı artık dx11 ekran kartı olaydı o fiyat ederdi bu fiyata alanacagını sanmam kolay gelsin
  • kasa satıldı dostum ayrıca sizin gibilerin amacı forumda üzüm yemek değil bağcıyı dövmek alıcı değilsen niye konuya saçma sapan yorumlar yapıyorsun ki neyin nerede nekadara satıldığını herkes biliyor herkesin interneti var araştırır alır ayrıca ben ekran kartına hiç 155 tl istemedim komple kasayı ve klavye mause dahil 130 a sattım neyin kafasını yaşıyon sen

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.