Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI)Xbox Oyunları Satın Al 6 Mayıs 2025 22:40 1 1 (SATILDI)Xbox Oyunları Hesapları en açtım ve sadece ben kullandım. Çift hak tüm bilgileri ile devredilecek. Referanslarıma bakarsanız sorunsuz bir alışveriş olacağını görürsünüz.HESAP 1(8 oyun):The Lord of the Rings: GollumBayonetta(Remastered)Vanquish(Remastered)Daydream: Forgotten SorrowBright MemoryBright Memory: infinite Platinium EditionHard Reset ReduxDeliver Us the MoonFiyat: Çift hak(P1+P2) 250TLHESAP 2(23 oyun):Terminator Resistance Complete Edition(DLC dahil)Cookie CutterAnomaly AgentBorderlands 3Choo Choo CharlesPoppy Playtime Chapter 1Poppy Playtime 2Poppy Playtime 3Bendy The ink MachineBendy 2ShingHarmony's OdysseyZombie VikingDead İsland Retro RevengeCN Battle CrashNickelodeon Kart RacersAgents MayhemPang9 Monkeys of ShaolinAsh of GodsRedeemerAgonyWonder BoyFiyat: P1+P2 350TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] (SATILDI)Xbox Oyunları PSP Kutulu Oyun Arşivi REF PS4 State of Mind, Deponia Doomday, Chaos of Deponia REF Marvel's Avengers