Şimdi Ara

[SATILDI]THERMALTAKE ARMOR FULLTOWER KASA***FİYAT DÜŞTÜ/SIFIRDAN FARKSIZ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

SATILDI
    THERMALTAKE ARMOR FULLTOWER KASA VA8000BWS

İşte özellikleri:
    LINK

Çelik kasadır,tank gibi sapasağlam.

Laptop’a geçtiğim için satışa çıkardım.

Fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere tertemiz bir kasa. Çürük vuruk tek bir çizik yoktur. SIFIRDAN FARKSIZ DURUMDADIR, Mükemmel kondisyondadır. Tüm aksesuarları dahildir.

Mod olarak sadece kasanın üst kısmına delik açılmış ve bu fan yerleştirilmiştir:

Ekstra olarak ASUS DVD-RW, UV ışık,2 adet 2li usb slot ve elimdeki tüm ekstra Thermaltake ve diğer 12cm fanları hediye ediyorum.

Herbirini de daha önce satmış olduğum ve şu anda kullanmakta olduğum ürünler gibi itinayla kullandım,referanslardaki DH üyelerimize danışabilirsiniz.

Kargo alıcıya aittir. Pazarlık payı vardır. XBOX 360 Slim Kasa ile takas olabilir.

İsterseniz referans olarak sistem tavsiyelerinden yönetici OErdem ile görüşebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco37 -- 19 Kasım 2013; 10:12:55 >

• Evinizin tüm mobilyaları bizimkiyle aynı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC_Hawker nickli arkadaşımıza satılmıştır. güzel günlerde kullanması dileklerimle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.