Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Core i5 4670K Temiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1150 AMD / Intel #Intel Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Satılık Core i5 4670K Temiz.
    İşlemci tamamen sorunsuzdur , stok fanı ve faturası mevcuttur garanti süresi muhtemelen bitmiştir tam kaç yıl garantisi olduğuna emin değilim. OC yapmadım diyene ben şahsen pek güvenmiyorum o sebeple açık açık söyleyeyim Oc yaptım ancak asla sürekli o şekilde kullanılmadı iki üç ayda bir ufak tefek benchmark gazına geldim ve sadece o zamanlarda OC de kullandım. Bilinçli ve TEMİZ kullanılmış bir işlemcidir. Satış elden yada önce ödeme sonra kargo şeklinde yapılacaktır.

    Satış nedenim resimlerde görebileceğiniz üzere yeni sistem toplamış olmamdır. ilgilenen olursa ROG Maximus VI impact anakart, 2x8 GB ram, 120GB ssd de satacağım.

    Fiyat : SATILDI [IHS in yanlarında ince bir eğiklik var (resimlerden anlaşılabileceği üzere) metalde o sebeple bi gıdım daha kırıyorum fiyatı.] [son fiyattır pazarlıkla uğraşmak istemiyorum] , forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    [SATILDI] Satılık Core i5 4670K Temiz.[SATILDI] Satılık Core i5 4670K Temiz.[SATILDI] Satılık Core i5 4670K Temiz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • OC yapmadım diyen herkes yalan söylemiyor yahu. Bende de var ve daha oc yapmadım hocam hiç
    Güzel işlemci, hayırlı satışlarınız olsun
  • Herkes diye bir ibare kullanmadım zaten :) büyük çoğunluk diyelim :) ferrari alıpta gazı köklememek olmaz arada bir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık bir yıldır 6600k ve z170x kullanıyorum daha oc yapmadım. Ha oc işinden anlıyormuyum? Evet köküne kadar zorlayabilirim ama oc gerektirecek bir durum yok şu an. Sizinde açık olnanız çok iyi enazından nekadar oc yapıldığı belli. Diğerleri gibi şüpheli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcheveslisi

    Bende yaklaşık bir yıldır 6600k ve z170x kullanıyorum daha oc yapmadım. Ha oc işinden anlıyormuyum? Evet köküne kadar zorlayabilirim ama oc gerektirecek bir durum yok şu an. Sizinde açık olnanız çok iyi enazından nekadar oc yapıldığı belli. Diğerleri gibi şüpheli değil

    Aynen öyle hocam :) şahsen yeni sistem geldi fanları fulleyip 6700k yı 4,9 a güvenli bir voltajda yapıştırdım , bir iki cinebench attım sonra normale döndüm :)

    şimdi sadece anakartın game mode seçeneği aktif oda 4,4 Ghz de çalıştırıyor (ki zaten işlemcinin turbo su 4,2) şuan hiç OC ihtiyacım yok valla çok memnunum , gerçi 4670k kullanırkende OC ihtiyacım kesinlikle yoktu ama insan meraklanıyor bassam ne kadar gider diye ister istemez, sonuçta k serisinin üretilme amacı OC olduğu için illa belli bir zaman dilimi aştığında iyi performans için oc gerekiyor mesela 4670k dan önce Q9300 kullanıyordum :) OC yapmasam q9300 e gta açamazdım resmen :)




  • Talibim :)
  • urun duruyormu san durumu nedir?

    IHS dedıgınız nedır bırde
  • cydonia kullanıcısına yanıt
    IHS dediğim kısım işlemcinin üzerinde ısıyı soğutucuya aktaran o metal kaplama.

    ürün şuan duruyor ancak bir akadaşla anlaştık gibi bir aksilik olmaz ise en geç salı günü kendisine satışı yapacağım , değişiklik olursa yine engeç salı günü burda belirtirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.