Şimdi Ara

Satıldı SAPPHIRE HD 7870XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.

İlanı sonuna kadar okursanız çok memnun olurum.

GTX 770 aldığımdan dolayı Sapphire HD 7870XT ekran kartımı satışa çıkarıyorum.

Kart 26.07.2013 tarihinde Vatanbilgisayar'dan alınmıştır. Yani bugün itibarı ile kartın 20ay daha garantisi vardır. (Deyim yerinde Kız gibi kart diyebilirim)

Tamamen sorunsuz bir karttır ve servis görmemiştir.

Resimler kartın kendisine aittir. Faturası, kutusu ve kutu içeriği A'dan Z'ye eksiksizdir.

Şahsi görüşüm; tanıdığım en iyi Fiyat/Performans dengesini sağlamış ekran kartıdır.

Üründe kronik sorun olarak lanse edilen ''Coil Whine''(Kapasitörlerden gelen vızıltı sesi) kesinlikle yoktur.

OC Değerlerim aşağıdaki gibidir;

-GPU: 975'den 1125 mhz 'e
    -Memory: 1500'den 1550 mhz 'e
    Not: Bu değerlere hiç voltaj vermeden ulaştım ve kartın stabilitesini sağladım. Ayrıca kart alındığı günden beri stok voltaj ile çalışmıştır.

Emey Emsal isimli kulanıcıya satılmıştır. Hayırlı olsun

Ürüne ait resimler

Satıldı SAPPHIRE HD 7870XT Satıldı SAPPHIRE HD 7870XT Satıldı SAPPHIRE HD 7870XT

Kart incelemerleri;
    http://www.hardwareheaven.com/reviews/1651/pg1/sapphire-hd-7870-xt-with-boost-tahiti-le-graphics-card-review-introduction.html
    http://www.tweaktown.com/reviews/5158/sapphire_radeon_hd_7870_xt_tahiti_le_2gb_with_boost_overclocked_video_card_review/index.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesmeyut -- 5 Aralık 2013; 9:56:33 >

• Bence kartin fiyati iyi daha asağisina vermeyin. Bu fiyata alinabilecek f/p karti. Alan zaten pişman olmaz.
    Hayirli satişlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata vermesinin sebebi 7950'nin sıfırının vatandan 470 tl'ye alınıyor olması.
  • Birşeydiyicem kullanıcısına yanıt
    Bu indirim bugün biter haftaya baslar döngü böyle devam eder. Diğer bir durum da herkeste enpara olacak diye bir şey yok. Bence ihtiyacı olan bu fiyata kaçırmasın.
  • merhabalar. bu kadar hd6970 iyi bir kartmı ?
  • Biraz önce baktım ''XT'' versiyonu biraz dövüyor hd6970 i ama düz hd7870 hd6970 den kötüymüş :) araştırdım hemen çalışkan bi çocugum ben
  • Fiyat güzel yazın olsaydı crossfire için düşünebilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat gayet ıyı hocam bı kac aydır ılk defa gırıyorum foruma ılk gırdıgım konu gayet ıyı bence pari olsada alsak demedım degıl yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bio_C

fiyat gayet ıyı hocam bı kac aydır ılk defa gırıyorum foruma ılk gırdıgım konu gayet ıyı bence pari olsada alsak demedım degıl yani :D

Değerli görüşünüz için teşekkürler.İddia ediyorum bu fiyata 20 ay daha garanti süresi bulunan aynı ürünü hiçbir yerde bulamazlar.Buna rağmen o kadar komik teklifler geliyor ki anlatamam (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesmeyut -- 25 Kasım 2013; 18:17:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.