Şimdi Ara

Satıldı: PlayStation 3 Slim 320 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam,

PlayStation 3 320 GB konsolumu, artık kullanmıyor olmam nedeniyle satıyorum.

Fiyat: 450 TL

Ciddi alıcılarla birazcık pazarlık payımız vardır :)

Ödeme sonrası kargo yapılır. Kargo ücreti alıcıya aittir. İzmit merkezde elden olur.
    Takas yoktur.

26 Kasım 2012 tarihinde Migros'tan alınmıştır. Sony Eurasia garantili üründür, konsolun 26 Kasım 2014'e kadar garantisi devam etmektedir.
    Garanti belgeleri ve faturası verilecektir. Fatura bedeli, %20 indirimle 559 TL'dir(indirimli hali mi, indirimsiz hali mi geçerli oluyor, bilmiyorum.)

Vereceğim gamepad*'in garantisi dolmuştur, ancak kendim garanti veriyorum. 26 Kasım 2014'e kadar bir problem yaşarsanız, elimdeki diğer DS3'le değiştiririm.
    *Gamepad temiz ve sorunsuzdur; ancak arka etiketinde silikleşme var. Zaman geçtikçe böyle oluyor biliyorsunuz.

CECH-3004B (45-40nm - PAL) modelidir. CFW uygulanmamıştır. Date Code 1C'dir, CFW'ye uygun mu bilmiyorum.
    1 adet gamepad, HDMI kablosu ve diğer kabloları ile, kutusu içinde gönderilecektir.

Konsol fazla kullanılmamıştır. Birkaç oyun bitirilip SP trophyleri alındı, öyle diyeyim.
    En son 4 ay önce, DkS2 için açmıştım. Onun öncesinde de, 2013'te Beyond-Last of Us için açmıştım.

Fotoğraflar:

Satıldı: PlayStation 3 Slim 320 GB Satıldı: PlayStation 3 Slim 320 GB

Fotoda USB şarj kablosu gözükmüyor, ancak o da kutuya dahil.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Ağustos 2014; 17:14:35 >

• GoW: Saga satıldı. Konsol satışı devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Ağustos 2014; 16:39:02 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.