Şimdi Ara

(satıldı!)izmirden izmire satılık sony psp value+oyunu 450 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • izmir bornovadayım. Bütünlemelerinde bitmesi dolayısıyla tatil masraflarım için yeni aldığım psp value pack imi satıyorum. Zarara gircem ama tatil dönüşünde yeniden alcam para denkleştirip. Japon 1.50 versiyonu yüklüdür. 32 megabyte ms duo, bilekliği,kılıfı,orj. kulaklık ve kumandası,adaptörü(türkiye prizleri için gereken aparatı) ve kutusu ile satılacaktır.

    1.0 japon versiyonlarında olduğu söylenen kare tuşu basmama yada ölü piksel sorunu yoktur. Bizzat çeşitli renkleri gösteren ölü piksel bulma programı ile tarafımdan test edilmiştir. Çizik vs. yoktur alındığı gibi durmaktadır. Hatta önceden 1.0 versiyonu vardı kıllanıp dükkana götürüp 1.50 ile değiştirttim. İzmiri karış karış arayıp almıştım, Alsancakta teknosanın 2-3 dükkan yanındaki mağazadan.

    Final ve bütünleme dönemime denk geldiği için çok fazla kurcalanmadı yada seyahate falan çıkılmadı sürekli evde kılıfının içinde yattı.

    Yanında 1 adette spiderman 2 oyunu verilcektir. İzmirde elden teslim etmeyi düşünüyürum. Diğer şehirdekilerin teklif vermelerine gerek yoktur.


    Tekliflerinizi pm yoluyla yada cihaaan@hotmail.com mail adresime iletebilirsiniz. Buradan bakmak zor oluyo. Almayı düşünen arkadaşlarla Uygun bi zamanda, uygun bi yerde görüşürüz. Aleti inceleme şansınızda olur, böylece şüphenizde kalmaz alet hakkında...









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr. faustus -- 2 Temmuz 2005, 20:06:34 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.