Şimdi Ara

SATILDI| Ipod Touch 3g 32GB TEMİZ + KUTULU + YENİ RESİMLER | FİYAT DÜŞTÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar. 3. Nesil 32GB Ipod Touch'ımı satıyorum.

Ürünü açıklamama gerek yok. Jailbreak'siz kullanılmıştır. IOS 5 sürümü yüklüdür. Sorunsuz ve tertemiz bir alettir. Ekranında herhangi bir kusuru yoktur. Dokunmatiği sorunsuzdur. Ürünü kılıfsız kullandığım için sadece arka tarafında çizik bulunmaktadır. Orjinal kutusu, Orjinal şarz aletiyle birlikte verilecektir. 3. Nesil olduğu için son çıkan bütün oyunları oynar. Ürün elinize ulaştığı günden itibaren 2 gün kişisel garantim vardır. Ürünüme son derece güveniyorum çünkü problemsizdir. Satış önceliğim Referanslı arkadaşlaradır.

Satma sebebim = Samsung Galaxy S3 almayı düşünüyorum, ona katkı olsun. Yoksa yanımdan eksik etmediğim bir cihazdır.

FİYAT : 250 TL

TAKAS OLARAK MICROSOFT ZUNE / BEATS STUDIO KULAKLIK / IPOD TOUCH 4. NESİL DÜŞÜNEBİLİRİM. İŞİNİZE NASIL GELİYORSA..

RESİMLER (16.07.2012 Tarihinde çekilmiştir. İsteğe bağlı olarak yeni resimler - videolar eklenebilir. Karşılıklı güven için tarafımca ne gerekiyorsa yaparım.)

YENİ RESİMLER (30.08.2012 tarihinde çekilmiştir. İsteğe bağlı olarak video da eklenebilir.)

Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 4 Eylül 2012; 15:40:24 >

Orijinalden alıntı: bluecaplan

4. nesil ile arasında ne fark var acaba

Merhaba.

4. Nesilde bariz olan tek fark, 4. neslin fotoğraf çekebilme yeteneğinin olmasıdır.

Edit: Altımda bariz kelimesini anlamayan arkadaşlarım başka özelliklerini de yazmışlar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum, elbette Ipod Touch 4 daha üstün olmak zorundadır ama Ipod Touch 4 ile Ipod Touch 3 aynı oyunları aynı hızda oynayabilmektedir. İkisinin de Open GL desteği mevcuttur. Ipod Touch 2'de Fifa 2012 gibi oyunlar oynanmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 29 Ağustos 2012; 21:41:45 >

Orijinalden alıntı: LGatakan

quote:

Merhaba.

4. Nesilde bariz olan tek fark, 4. neslin fotoğraf çekebilme yeteneğinin olmasıdır.

İslemci hizi,retina ekran,facetime,720p hd kamera bunlarida unutmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obelyth -- 18 Ağustos 2012; 20:19:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

quote:

Merhaba.

İslemci hizi,retina ekran,facetime,720p hd kamera bunlarida unutmamak gerek.

ios 6 desteği de var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 23 Ağustos 2012; 16:51:23 >

• quote:

http://www.mydigitallife.info/ipod-touch-4g-vs-ipod-touch-3g-detailed-specifications-comparison/
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

teknosa da sıfırı 300 tl şuan fiyat fazla

müdür 300 tl dedigin 8 gb adam 32 gb lik satiyor biraz dikkatli yorum yapin 2. el bolumunde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : ereneren , Kimmeryalı_Conan , SolidRock , tevrat52 , eternalsun , HighVoltage , NOREMORSE , cartok , fenerbostan007 , Yunpa_ltd , eBRiHanceR , fateeh33 , mytwins , utkutoprak , öztin , djemo31 , NiKIL , army6rr ,
  • Ürün " J_Constantine " nickli arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.