Şimdi Ara

[SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Gümüş Model #Iphone 6S+ Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%)
    Merhaba. Aşağıda Telefon İle İlgili Herşeyi Yazıyor Olacağım. Lütfen Okuduktan Sonra Mesaj Yazınız. Kendi Telefonumu 6 Ay Önce Değiştirmiştim. Bu Telefon Yedek Olarak Durmaktaydı. Şimdi Satma Kararı Aldım. Cihaz Üzerinde Herhangi Bir Problem Bulunmamaktadır ve Batarya Hariç Tüm Parçaları Orijinaldir. Alıcı Kişi İstediği Her Testi Yapabilir. AppStore'da "Phone Doctor Plus" Adlı Bir Uygulama Var. Alacak Kişi Onu İnceleyebilir. iOS 14'e Yükseltme Yapılmamıştır. Alıcı Kişi İsterse Kendisi Geçebilir.

    Cihaz Alındığı Günden Beri "3D Alüminyum Çerçeveli Ekran Koruyucusu" ve "Anti-Drop Darbe Emici Silikon Kılıf" İle Kullanıldığı İçin Cihazın Fotoğraflarından Anlayacağınız Gibi Herhangi Bir Hasarı ve Çizilme Gibi Bir Durumu Yoktur. Kullandığım Süre Boyunca Gayet Temiz Kullanılmıştır.

    Geçtiğimiz Ay Kasım İndirimlerinden Faydalanılarak "iPhone 6S Plus Mucize Batarya Deji" Alınarak Kendim Tarafından Değiştirilmiştir. Fotoğraflarda Ekran Görüntüleri Vardır.

    Cihaz Amerikan Cihazıdır Ama Eski Tip Pasaport Kayıtlıdır ve Üzerinden 2 Yıl Süreden Fazla Geçtiği İçin Kapanma Gibi Bir İhtimali Kalmamıştır. Cihazın Kutusu Bulunmaktadır Ama Adaptörü Ben Cihazı Teslim Aldığım Kişiye Vermiştim Türkiyeye Uygun Olmadığı İçin. Zaten Alan Kişiye de Lazım Olmayacaktır. Şarj Kablosu Uzun Yıllara Dayanamadığı İçin Type-C Destekli "Mcdodo Ca-4993 Type-C To Lightning Pd Quick Charge Örgü Kablo" Almıştır. Gayet Kaliteli Bir Kablodur. Kulaklık İse Zaten O da Uzun Yıllara Pek Dayanamadı. Zaten Hijyen Açısından da Gerekli Olduğunu Düşünmüyorum.

    Cihazın Yanında Fotoğraflarda Görülen 8 Adet Benim Kullandığım Ekranı Tamamen Kapatan "3D Alüminyum Çerçeveli Ekran Koruyucusu" Verilecektir (Koruyucuların Koruma Kutusu Vardır). Cihazın Üzerinde Bunlardan Eskiden Kalma Bir Tanesi Takılıdır. Onu Şuan Ekrandan Çıkartmadım ki Alıcı Ekrana Nasıl Bir Koruma Sağladığını Görebilsin Dedim. Ayrıca Fotoğraflarda Bulunmayan Bir Adet Hiç Kullanılmamış Şeffaf Silikon Kılıf ve Bir Adet Siyah Silikon Kılıf Verilecektir. Yani Alıcı Kişi Bir Kaç Yıl Bu Tür Koruyucu Kılıflara Ücret Ödemeyecektir.

    Fiyat Olarak Yanındaki Ürünlere Bağlı Kalarak XXXXTL'dir.

    Tempered Camlar Ayrı Satılmakta.
    İlan Linki:https://forum.donanimhaber.com/satilik-8-adet-iphone-6s-7-8-plus-tempered-ekran-koruyucu-ve-2-adet-sifir-silikon-kilif--147315767#147315767

    [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%)

    [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%) [SATILDI] iPhone 6S Plus 64GB Siyah (Sorunsuz. Sıfır Temizlikte. Pil 100%)

    İyi Forumlar.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Fiyat Takip.
  • Pazartesine kadar rezerve edilmistir hayirli olsun aldim
  • @oski66 'ya Ödeme Sonrası Kendisine Kargo Gönderilmiştir.

    Hayırlı Olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.