Şimdi Ara

[SATILDI]iPhone 6 64Gb Space Grey 16 Ay Garantili Değişim Cihazı(Sıfır)[SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün 06.07.2015 Tarihinde Turkcell'den alınmıştır. 16 Ay daha garantisi vardır. Cihaza değişim kararı verilmiştir. 25.03.2016 tarihinde cihazı teslim aldım. Jelatinleri üstünde aktif edilmemiştir cihaz. Cihazın faturası değişim belgesi kutusu aksesuarları vardır.

Takas iPhone 6 Plus 64Gb,Note 5,S6 Edge Plus,S6,S6 Edge,S7, S7 Edge, LG g4, Xperia z5 Compact(yurtiçi kutulu faturalı cihazlar) ile olur.

Fiyat:2200Tl

İstanbul dışı önce havale sonra kargo, get yada size uygun alternatif yollarla da ürünü yollarım aradaki komisyonu karşılaşmanız şartı ile.

[SATILDI]iPhone 6 64Gb Space Grey 16 Ay Garantili Değişim Cihazı(Sıfır)[SATILDI][SATILDI]iPhone 6 64Gb Space Grey 16 Ay Garantili Değişim Cihazı(Sıfır)[SATILDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 13 Mart 2019; 17:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Ürün 06.07.2015 Tarihinde Turkcell'den alınmıştır demişsiniz ve sonrasında Cihaza değişim kararı verilmiştir. 25.03.2015 tarihinde cihazı teslim aldım demisşiniz?İkinci tarih 2016 mı 2015 mi?

hata olmuş 2016. sıfır jelatinleri üstünde duruyor cihaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.