Şimdi Ara

Satıldı i5 2500k (Sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    işlemci pashha27 nick li kullanıcıya satılmıştır. Hayırlı olsun

Satıldı i5 2500k (Sıfır)
     Satıldı i5 2500k (Sıfır)
     Satıldı i5 2500k (Sıfır)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesmeyut -- 30 Ağustos 2012; 19:10:22 >

Orijinalden alıntı: huseynnnnn

güzel işlemci satma bence kendin

Bu fiyata biraz zor satılır zaten...

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: huseynnnnn

güzel işlemci satma bence kendin

Bu fiyata biraz zor satılır zaten...

Satılmazsada önemli değil kardeş. kullanırım. Canavar gibi işlemci. Sıkıntı yok

• Güzel işlemci intelin en iyi işlemcilerinden birisidir kullanmadım ama yorumlardan forum sitelerinden biliyorum bende İ5 3570k 3.nesil işlemci alacağım sizce nasıl hocam iyimi alacağım işlemci i5 kullandığınız için az çok tahmin edebilirsiniz.
    Sevdiği Sözler » @$T@L@Vİ$T@ B£B£GÎΜ♂♀ “Oklarımızdan güneş kararacak” dedi Persli Elçi ve Spartalı Diekenes güldü. “Öyleyse biz de gölgede savaşırız” PC MOD Corsair 760t Beyaz Kasa // Asus Rog Switch Pg279q Gaming İps Monitör // Zotac Gtx 980 Amp Edition! Backplate Ekran Kartı // Asus Maximus Vııı Ranger Z170 lga 1151 Rog Gaming Anakart // Evga Supernova 850 Waat G2 Gold Modüler Psu // Kingston Fruy 4x4 16gb ddr4 2666 Mhz Soğutuculu Ram // İntel i7 6700k 6.Nesil Skaylake 8x 14 nm İşlemci // Silverstone Tundra Td-02 Mavi Işıklı Sıvı Soğutma // Evga Kırmızı Sleeved Modular Supernova G2/P2/T2 Kablo // Seagate Barracuda 64mb Hdd // İntel 180gb 335 Serisi Sata 3.0 SSD ( 500MB Okuma / 450mb Yazma ) // LG DVD RW *** PS4 500 GB JET BLACK TR ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza_eren

Güzel işlemci intelin en iyi işlemcilerinden birisidir kullanmadım ama yorumlardan forum sitelerinden biliyorum bende İ5 3570k 3.nesil işlemci alacağım sizce nasıl hocam iyimi alacağım işlemci i5 kullandığınız için az çok tahmin edebilirsiniz.

Ben bi önceki işlemcide çok memnun kalmıştım. 2500k gayet oc potansiyeli olan bir işlemci açıkçası. 5ghz stabiliteyi sağlamıştım ama soğutucum extrem bi soğutucu olmadığı için fazla kullanmamayı tercih ettim. 4.8 ghz de stabil kullandım hep.
    3570k yı soracak olursan ivy bridge lerde ısı problemi yaşıyor kullanıcılar. sandy bridge den yaklaşık 20 derece daha fazla bir çalışma sıcaklığına sahip. Buda oc potansiyelini düşürüyor normal olarak. Su soğutma sistem yani extrem sıvı soğutmalar ile gayet performanslı ve oc potansiyelinin yüksek olacağını düşünüyorum ben.

araştırmalarıma göre 2500k ile 3570k arasında çok minik performans farkları var. Hatta 3570k ısı sorununu aşamadığında 2500k ya bile geçilebiliyor zaman zaman :)

• urun sıfır ve pıyasa ıle arasında 62tl varken alınabılır
    Satılık i5 4670k Kutulu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lazım olan için güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Hocam takas düşünürsen imzamda elektro gitar var

müzik aletleriyle uzaktan yakından alakam yok malesef
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.