Şimdi Ara

SATILDI hiç açılmamış ROC-16-150 SDMS BUNDLE SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aral ın yaptığı f1 2011 etkinliğinden kazanılan bu seti satmaktayım ilgilenenler olursa mesaj atsınlar . piyasa değeri 270 tl olan bu oyun seti pc oyuncuları için kaçınılmaz bir fırsat. uygun fiyattan satacağım daha açılmamış kutusundadır.fiyatı 150ye düşürdüm









     SATILDI hiç açılmamış  ROC-16-150 SDMS BUNDLE SET




    Roccat ARVO özellikleri;

    Başparmak için makro tuşlarına sahip olan tek klavye

    Alışılmış işlevlerden ödün vermeden masaüstünde daha fazla yere sahip olacaksınız. Kompakt ROCCAT™ Arvo size bir çok özellik sunuyor. Nümerik klavyeye ve benzersiz başparmak tuşlarına entegre edilmiş oyun moduna sahip olan ilk klavye sizi bekliyor. Diğer hiçbir klavyede bulunmayan bu üç ekstra tuşa makro veya kısayollar atayabilirsiniz.

    BÜYÜKLÜK ÖNEMLİDİR: ROCCAT™ Arvo’nun ROCCAT™ Smart Desktop Management System’in bir bileşeni olması hiç de şaşırtıcı değil. Diğer klavyelerin aksine, masaüstünüzde oldukça küçük bir alan kaplayacaktır. Sonuç olarak ne fare pedi, ne de fare engellenecek, oyun için ayırdığınız alanı son derece verimli biçimde kullanabileceksiniz. Arvo ok tuşlarıyla oyun oynayan ve klavyelerini monitöre ve fare pedine göre çapraz olarak kullanan oyuncular için de mükemmel bir seçimdir.
    ÇİFT-GÖREVLİ NÜMERİK PED: ROCCAT™ Arvo ile hiçbir şeyden ödün vermenize gerek kalmaz. Küçük boyutları, nümerik ped ile ok tuşları pedinin birleştirilmesiyle elde edilmiştir. Yani tüm klavye işlevlerine sahiptir, ama çok daha az yer kaplar. Mod değiştirme düğmesine basarak normal ve oyun modları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Oyun modunda ok tuşları mavi renkle aydınlanır, böylece karanlıkta bile oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca ok tuşlarının sol ve sağ taraflarında rahatça erişebileceğiniz, iki adet programlanabilir makro tuşu da bulunur.
    BENZERSİZ BAŞPARMAK TUŞLARI: Boşluk tuşunun altında üç makro tuşu bulunmaktadır. Bunlar ayrı olarak programlanabilir ve yanlışlıkla basma ihtimali olmaksızın başparmaklarla kullanılabilir. Artık başparmaklarınızı boşluk tuşuna basmak dışındaki işler için de kullanabilirsiniz. Artık iyileştirme veya saldırma büyülerinizi başparmaklarınızla yapabileceksiniz. Bir başka benzersiz özellik ise ROCCAT™ Timer’dır, bu sayede çoğu oyundaki mükemmel zamanlama gerektiren işlemleri programlayabilirsiniz. ROCCAT™ Timer anlık olarak durdurulabilir veya başlatılabilir.
    MÜKEMMEL BASIŞLAR: ROCCAT™ Arvo’yu mükemmel bir oyun klavyesi haline getiren yalnızca kompakt tasarımı değildir. Klavye ayrıca alışılmışın dışında pozitif tuş basışı sağlamaktadır. Optimum yüksekliğe sahip olan tuşlar yalnızca rahat yazı yazmanızı sağlamakla kalmaz, ayrıca mükemmel basınç noktalarına da sahiptir.
    ENTEGRE METAL PLAKA: Arvo entegre metal plakası sayesinde son derece dayanıklıdır. Oyun sırasındaki heyecanlı anlara rahatça dayanabilir, sürekli dayandığınız kısımları en ufak biçimde bile yıpranmaz. Metal plaka sayesinde aynı zamanda mükemmel bir ağırlığa sahiptir ve yerinden oynayarak sizi rahatsız etmez. Klavye ayaklarındaki kilit sayesinde her tür yüzeye vantuz gibi yapışmasını sağlayabilir ve oyunlarınız için mükemmel bir yükseklik ayarlayabilirsiniz.

    TASARIM DETAYLARI

    3 BAŞPARMAK TUŞU: Programlanabilir 3 başparmak tuşu ile makrolarınıza kolayca erişebilirsiniz.
    KOMPAKT TASARIM: Nümerik ped ve Oyun işlevleri tek bir kısımda birleştirilmiş ve daha küçük alanda, daha çok işlev sağlanmıştır.
    AYDINLATILMIŞ DURUM TUŞLARI: oyun modundayken yön tuşları, Mod Değiştirme tuşu ve Caps Lock tuşu aydınlanır.
    MOD DEĞİŞTİRME TUŞU: Mod Değiştirme tuşu ile Nümerik Ped ile Oyun Modu arasında geçiş yapabilirsiniz.
    ORTA YÜKSEKLİKTE TUŞLAR: F-tuşları bile düzdür ve mükemmel basınç noktalarına sahiptir, böylece optimum tuş tepkisi sağlanmaktadır.
    MÜKEMMEL OYUN YÜKSEKLİĞİ: Metal plakası ve kaymaz klavye ayakları sayesinde her tür yüzeyde son derece sağlam biçimde kullanılabilir.
    KOMPAKT TASARIM: optimum oyun alanı yaratır
    MOD DEĞİŞTİRME TUŞU: Nümerik Ped ile Oyun Modu arasında geçiş için
    PROGRAMLANABİLİR 3 BAŞPARMAK TUŞU: başparmaklarınızla rahatça erişebilirsiniz
    2 EK MAKRO TUŞU: fazladan klavye komutu için
    MAKRO YÖNETİCİSİ: karışık komut dizileri yaratabilirsiniz.
    ANTI-GHOSTING ÖZELLİĞİ: aynı anda üçten fazla tuşa basabilmek için
    ORTA YÜKSEKLİKTE TUŞLAR: optimum tuş tepkisi ve mükemmel basınç noktası için
    DAYANIKLILIK: metal tabanı ile
    TUŞLARI ETKİSİZ HALE GETİRME: Windows, Menu, Caps Lock ve Tab tuşlarını etkisiz hale getirebilirsiniz
    ULTRA ETKİLİ KAYMAZ TABAN: uygun oyun yüksekliği sağlayan, kaymaz klavye ayakları

    Roccat KOVA özellikleri;

    Bir Spor Araba Performansı

    İster sağ, ister sol elinizi kullanın; ister PC, ister Mac kullanıyor olun, en sevdiğiniz renk ister kırmızı, mavi veya yeşil olsun - ROCCAT™ Kova’dan kesinlikle memnun kalacaksınız ve fareniz tüm bunları ek sürücü kurmanıza gerek kalmadan yapacak. Bir ROCCAT™ SDMS bileşeni olan bu ürünle, bol özellikli, yeni bir mihenk taşı sizi bekliyor.

    3200DPI PRO-OPTİK OYUN ALICISI
    3200dpi değerine kadar çözünürlük sunan optik oyun alıcısı her türlü yüzeyde isabetli izleme imkanı sunuyor. ROCCAT™ Kova en iyi sonucu, ışığı bozulmadan optik alıcıya yansıtan entegre metal film tabaka içeren ROCCAT™ Sota Oyun Fare Pedi ile birlikte vermektedir. 20G hızlandırma sayesinde, en hızlı hareketlerde bile kusursuz izlemeye sahip olacaksınız.

    SÜRÜCÜSÜZ KONFİGÜRASYON: ROCCAT™ SDMS’nin bir bileşeni olan Kova, saf performans sağlamak üzere geliştirilmiştir. Fareyi sürücüye ihtiyaç olmadan basit düğme kombinasyonları ile ayarlayabilirsiniz. Örneğin yazılımla hiç uğraşmaya kalmadan dpi ayarını 400’den 800’e, 1600’e, hatta 3200’e kolayca çıkarabilir, sağ el ve sol el modları arasında rahatça geçiş yapabilirsiniz. 5(+2) fare düğmesi en yeni oyun ve uygulamalar için en önemli işlevlere sahip olacak şekilde ayarlanmıştır.
    TAM UYUMLULUK: İster Windows®, ister Mac® PC kullanıyor olun, Kova her iki sistemle de tamamen uyumludur – hatta Windows® 7 ile bile. Sloganımız ise şöyle: takın ve oynayın.
    AYARLANABİLİR IŞIKLAR: ROCCAT™ Kova tek bir düğmeye basarak ayarlayabileceğiniz ışıklandırma sistemine sahiptir. Farenizin ne renk ışık yayacağına siz karar verirsiniz. Farenin her iki yanındaki LED’ler, özellikle de yavaşça yanıp sönmeye ayarladığınızda masaüstünüze atmosferik bir hava katacaklardır.
    DPI-DEĞİŞİM BİLDİRİMİ: LED’ler aynı zamanda seçtiğiniz dip ayarını göstermeye de yararlar. Hazırdaki çözünürlük 800dpi’dır. Fare düğmeleri 5 ve 7’ye aynı anda bastığınızda fare iki kez yeşil yanacak ve dpi ayarının 1600dpi olarak değiştirildiğini gösterecektir. Çözünürlüğü tekrar değiştirdiğinizde fare iki kez mavi yanacak ve çözünürlük 3200dpi olacaktır. Bu işlemi tekrarladığınızda fare iki kez kırmızı yanar ve en düşük ayar olan 400dpi değerine dönülür. Düğmelere tekrar bastığınızda fare iki kez mor yanacak ve ayar, hazırdaki değer olan 800dpi’ya dönecektir.

    TEMEL ÖZELLİKLER

    3200DPI PRO-OPTİK OYUN SENSÖRÜ: geliştirilmiş optik sensör teknolojisi
    DONANIM BAZLI KONFİGÜRASYON: hızlı kullanım ve çalıştırma için
    20G HIZLANDIRMA: yumuşak ve kesin hareketler sağlar
    V-ŞEKLİNDE ERGONOMİK OTURUŞ: sağ veya sol elini kullananlar için
    ROCCAT™ GRIPTECH YAN ALANLAR: kaymaz yüzey
    KAPLAMALI FARE TEKERİ: optimum tutuş ve konfor için
    AYARLANABİLİR IŞIK SİSTEMİ: favori renginizi seçin
    DPI DEĞİŞİM BİLDİRİMİ: LED’ler seçtiğiniz dpi ayarını gösterir
    5(+2) FARE DÜĞMESİ: temel görev konfigürasyonu yapılmış şekilde
    SİSTEM UYUMLULUĞU: Mac® ve Windows® OS ile uyumlu

    Roccat SOTA özellikleri;

    Granüler Siyah Oyun Fare Pedi
    En yüksek seviyede imleç hassasiyeti

    ROCCAT™ Sota Granüler Oyun Fare Pedi üzerinde tüm fareler efor gerektirmeksizin, sanki izleme yetenekleri geliştirilmiş gibi kayacaklar. Entegre metal filmle birleştirilmiş granüler yüzey, eşi olmayan kayma karakteristiği sağlıyor. Sota aynı zamanda masaüstünde standart fare pedlerine oranla daha az yer kaplarken, kayma alanını azıcık bile kısıtlamıyor.

    GRANÜLER YÜZEY: Sota granül maddesinin geofizik karakteristiğinden esinlenilerek granül yüzeyle kaplanmıştır. Bu da pede, farenin sanki kendi kendine hareket ediyormuş gibi görünmesini sağlayan benzersiz kayma özellikleri vermektedir. Ayrıca imleç konumlandırması da gelişmiştir ve hedefleme de tüm oyunculara avantaj sağlayacak şekilde optimize edilmiştir. Fare pedinin alt kısmındaki bilek oyuğu ve küçük boyutları kayma bölgesinin müthiş derecede konforlu olmasını sağlamaktadır.
    SERT VE ESNEK: Sota fare pedi, sert granül plastik yüzeyi ultra-yumuşak, esnek tabanla birleştiren ilk fare pedlerinden biridir. Buna rağmen kalınlığı yalnızca 3mm’dir. Masaüstünde tamamen düz biçimde ve kaymaz tabanı sayesinde sağlam biçimde durur – bu da konforu arttıran özelliklerden biridir. Yüzeyin kendisini temizlemek son derece kolaydır, bu sayede sürtünmeye neden olabilecek en küçük toz parçaları bile anında temizlenerek farenin hızını koruması sağlanabilir.
    ENTEGRE METAL TABAKA: Fare pedinin sert ve yumuşak katmanları arasında entegre edilmiş biçimde ince, metal bir film bulunur. Bu, fare pedine onu diğer pedlerden ayıran farklı bir metalik görsellik kazandırır. Aynı zamanda bu film Sota’nın izleme karakteristiğini de geliştiren bir özelliktir – metal film ışığı bozmadan optik veya lazer alıcılara geri yansıtır ve bu sayede çok isabetli hedeflemeler sağlar.
    GRANÜL KAPLAMA: arttırılmış kayma hızı ve geliştirilmiş fare hareketi
    ENTEGRE METAL TABAKA: entegre metal film sayesinde olağanüstü izleme karakteristiği
    SERT VE ESNEK: sert ped ile ultra-yumuşak tabanın kombinasyonu
    GÖZ ALICI GÖRÜNÜM: alt kısımdaki bilek oyuğu sayesinde daha rahat çalışma imkanı
    KALİTELİ MALZEME: 350 x 270mm boyutlarında ve yalnızca 3mm kalınlığında
    TEMİZLEMESİ KOLAY YÜZEY: sürtünmeye neden olabilecek her tür kir kolayca temizlenebilir

    Roccat APURI özellikleri;

    Fare Lastikli, Aktif USB Göbeği
    En iyi masaüstü yardımcınız

    ROCCAT™ Smart Desktop Management System’ın (SDMS) bu ilk üyesi ile masaüstünüzde stil ve işlevsellik bir araya geliyor. Apuri yalnızca USB cihazlarınıza güç sağlamakla kalmayacak, diğer işlevlerinin yanı sıra fare kablolarınızı da denetim altına alarak masaüstünüzde düzeni sağlayacak.

    USB GİRİŞLERİ ELİNİZİN ALTINDA: Apuri, masaüstünüzdeki cihazları ve kabloları kontrol etmek için sağlamlığı ve pratikliği birleştiriyor. Apuri’nin AC adaptörü USB girişlerine 2A değerinde yeterli miktarda enerji sağlayarak, dört taneye kadar enerji canavarı USB cihazınızı veri kaybı riski olmaksızın kullanmanıza imkan veriyor. Eğer AC adaptörünü kullanmak istemezseniz, birlikte gelen USB kablosunu kullanarak da göbeğe güç verebilirsiniz.
    Sağlanan enerji daima pasif kullanım için elinizin altında olacak – ayrı AC adaptörü gerektirmeyen cep telefonları, kameralar ve diğer cihazlar için mükemmel bir seçenek. Apuri tüm cihazlarınızın elinizin altında olmasını sağlar, uygun girişler bulmak için masanızın altına veya arkasına geçmenize gerek bırakmaz ve masaüstünden sarkan kablo kalabalığından kurtulmanıza yardımcı olur.
    KUSURSUZ OYUNLAR: Esnek fare lastiği sayesinde özellikle de fare kablosunun icabına bakılıyor. Kablo farenin hareket alanından uzak tutularak oyunlar sırasında yolunuza çıkması engelleniyor. Artık masaüstünüzde oyun deneyiminizi rahatsız edecek şeklinde dağılmış veya sarkmış kablolar bulunmayacak – kablo uzunluklarını rahatça ayarlayabilir, esnek kol sayesinde hareketlerinize uygun biçimde yerleşim yapabilirsiniz.
    Kendinizi aynı kablosuz bir fare kullanıyormuş gibi hissedeceksiniz, ama arttırılmış ağırlık, pil değişimi zorunluluğu veya uzun şarj süreleri gibi dezavantajlardan uzak olacaksınız. Eğer fare lastiğini kullanmak istemiyorsanız cihazdan rahatça ayırabilirsiniz.
    STİL VE ATMOSFER: Sıkıcı birer kutu görünümündeki diğer göbek cihazlarının aksine, ROCCAT™ Apuri masaüstünüze farklı stiliyle renk kazandıracak. Eşsiz üç ayaklı tasarı en hareketli oyun durumlarında bile Apuri’nin sağlam biçimde durmasını sağlar.
    Tasarımı ROCCAT’in yeni “gizli” stiline uyacak biçimde hazırlanmıştır. Çıkıntılı kenarlar ve fütürist görünümü göbek cihazına benzersiz bir görünüm kazandırmaktadır. Cihazın üstündeki üç mavi LED’in yanı sıra, alt kısmında da aydınlatmalı ROCCAT logosu bulunmaktadır ve bunlar masaüstünüzde atmosferik bir aura oluşturacaktır.

    TASARIM DETAYLARI
    CİHAZLARINIZI BAĞLAYIN- Aktif kullanımda her biri 2A güç sağlayan, dört USB 2.0 girişi
    ‘GİZLİ’ STİL TASARIM- Buz mavisi alt ışık + ROCCAT stili aydınlatma
    FARE LASTİĞİ- Esnek ve ayrılabilir fare kablosu lastiği



    AKTİF USB GÖBEĞİ: AC adaptörü ve 4 tam enerjili giriş
    FARE LASTİĞİ: hareket kısıtlamasını ortadan kaldırır
    MASAÜSTÜ YARDIMCINIZ: cihaz ve kablo yönetimi için
    DİREKT GİRİŞ ERİŞİMİ: tüm USB cihazlarınız elinizin altında
    PASİF KULLANIM İMKANI: USB kablosu sayesinde
    SAĞLAM DURUŞ: ROCCAT stili mavi ışık ile
    SDMS ÜYESİ: masaüstü organizasyonu için

    Teknik Özellikler
    4 adet, yüksek hızlı USB 2.0 girişi
    Çıkış gücü aktif (AC adaptör ile): 2A
    Çıkış gücü pasif (USB kablosu ile): 500mA
    USB kablosu uzunluğu: 1.5m
    Güç kablosu uzunluğu: 1.5m
    Ayrılabilir fare lastiği
    3 LED (üstte) + alt aydınlatma
    Sağlam, üç ayaklı tasarım

    Diğer Bilgiler
    Göbek Boyutları
    Maksimum en/boy: yaklaşık 13cm x 6.5cm
    Sistem Gereksinimleri: Windows® XP/Windows Vista®/Mac® OS X
    USB 2.0 girişi (geri uyumlu)
    Pakette Bulunanlar: ROCCAT™ Apuri – Fare Lastikli Aktif USB Göbeği
    1x AC adaptör: 1.5m kablo uzunluğu
    1x USB kablosu: 1.5m uzunluğunda
    Hızlı Kurulum Rehberi: EN, DE, FR, ES, IT, PL, RU, TR, DK, FI dillerinde kılavuz

    USB 2.0 GİRİŞLERİ: Tam enerjili USB 2.0 girişleri ile dört taneye kadar USB cihazını elinizin altında bulundurabilirsiniz.

    ESNEK FARE LASTİĞİ: Kablo tutacağı ile fare kablosunun sarkmasını veya elinize dolaşmasını engelleyebilir ve farenize kablosuz havası kazandırabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 20 Ekim 2011; 23:01:14 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Fiyat belirtmek zorunlu.
  • tmmdır fiyatı belirttim 200 tl civarı düşünmekteyim ilgilenenler olursa bana mesaj atabilir yada buraya yazabilirler. konuşabiliriz
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • konu günceldir
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • fiyat 150 tlye düştü arkdadaşlar piyasa fiyatı 270 tl bu setin hiç açılmamıştır
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bu ürünü bugün elden teslim aldım, öncelkle şunu soyliyim tek kelime ile harika bir ürün. hiç açılmamış kendi özel bundle kutusu ile geldi.

    mouse, keyboard, mouse pad ve usb hub'lı toplam 4 cihaz.

    Overlord arkadaşa teşekkür ederim, ve okul hayatında başarılar dilerim.

    iyi günler, iyi forumlar.
  • teşekkürler dostum öncelikle ben konsol oyuncusuyum o yüzden bunu kullanmak istemeyip sattım. ben teşekkür ettim eğer memnunsan üründen ne güzel. güle güle kullan :)
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.