Şimdi Ara

Satıldı HD 5850 (ASUS EAH5850 1 GB Voltage Tweak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kart satılmıştır.

Merhaba,

Elimdeki ASUS EAH5850 1 GB Voltage Tweak ekran kartımı, GTX 670'e geçmem sebebiyle satıyorum.

Fiyat: 200 TL

Önce ödeme ardından kargo şeklinde olacak. Kargo alıcıya ait.
    İzmit içinde elden teslim de olur.

5000 serisinin efsane ürünü. Günümüzün HD 6850 gibi kartlarından hızlıdır, 6870'in dibinde performans verir; ve OC başarısı çok daha iyi olduğundan, 6870'ten de hızlı bir karttır. (6800'lerin tessellation performansı biraz daha iyidir ama 3-5 tess. kullanan oyunda, o kartların da performansı tess'e yetmiyor. Tessellation konusunda esas gelişme 6900 serisiyle geldi).

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5850G2DIS1GD5/

Ürün hakkında bilgiler:

- Ürün Kasım 2009'da alınmıştır. Boğaziçi Bilgisayar tarafından Kasım 2012'ye kadar garantilidir.
    - Faturası mevcut değil, ancak garanti belgesi mevcut. Satın alınan firma yanılmıyorsam Metro Bilgisayar'dı, seri numarası üzerinden sorgulama yapılabiliyor olması lazım. Çok zaman geçtiği için hatırlayamıyorum, net bilgiye ulaşırsam ekleyeceğim. (ürünü ikinci el almıştım ama 1 haftalık mı neydi, sıfır aldım sayılır.)
    - Kutusu mevcut. Kutu içeriği olarak ürünle gelen 1 adet CF köprüsü, 1 adet molex->PCI-E 6 pin dönüştürücü, 1 adet dvi->vga dönüştürücü mevcut elimde. Ve tabi bilimum kitapçık dvd vb.
    İçeriğindeki Dirt 2 kodu kullanıldı.
    - Kart temizdir, herhangi bir soğutucu sökme türü işlem yapılmamıştır. Toz konusunda da önemsenecek bir durum yok, sıcaklık seviyeleri normal. Yine de dilerseniz kompresörle temizliğe tutarsınız, kapsamlı bir temizlik yapmadım çünkü.
    - Overclock olarak başarılı sayılır. Defaultu 725/4000, ve 1026/4900 hızlarında en azından test bitiriyordu (daha çok voltajla daha fazlası da olurdu ama yormamak için denemedim. 1026 da bir kere denemelikti). Ramler 4900'de stabil değildi sanırım, ama aradan geçen zamanda sürücülerle vs. durum nasıldır bilmiyorum. Min. 4700-4800 arası stabil olduğunu garanti edebiliriz sanırım.
    Vaktinin çoğunu masaüstü kullanımda, 2D hızında geçirdi. Oyunlarda da büyük çoğunluğunda oc'siz kullandım.
    Kartın çıkışları: 2 adet dual-link dvi, 1 adet hdmi, 1 adet display port.
    2 adet 6 pin güç girişi mevcut. Güç girişleri yana doğru bakıyor, kasanız küçükse kablolar için boşluk olması iyi olur.

Fotoğraf olarak, şimdilik PC Labs'tan temsilî koyabiliyorum; PC'ye aktarım yapabilirsem kendi fotolarını da koyacağım:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Eylül 2012; 21:32:52 >

• tam bir f\p ürünü olmuş ayrıca Asus Voltage Tweak serisi olması da cabacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Eylül 2012; 21:11:39 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.