Şimdi Ara

SATILDI GSKILL (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILDI GSKILL (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL7

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888

Linkteki ürünün aynısından var elimde 4 aylık üründür Garantili ve Faturalıdır.

Lütfen piyasada ucuza satılan 1600 cl9 ramlerle karıştırmayınız.

Sıkıntısız olarak voltaj vermeden 1.5 voltta 1600 cl 9 9 9 24 de ve 1866 cl 10 10 10 30 çalışmaktadır oc kapasitesini soranlar oldu

Sonuna kadar voltaj verilip zorlanmamıştır emin olabilirsiniz bu konuda dürüst olarak yazıyorum.
    Memtestte hatasız bitirmiştir sıkıntısı yoktur sorunsuzdur satış sebebi keyfi satıştır.

İncelemesi:
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?267339-G.Skill-Ripjaws-X-F3-10666CL7D-8GBXH-gets-tested

Önce havale sonra kargo seklinde olur

Fiyat: SATILMIŞTIR Pazarlık ve Takas yoktur. Sadece nakit olarak satılıktır.

Lütfen yorum yapmadan PM aracılığı ile iletişime geçiniz güven sorunu olanlarla alışveriş etmiyorum bu arada
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 16 Eylül 2012; 17:28:19 >

2 Adet Kingston 2 GB DDR2 800 Mhz Ram Var.

takasa düşünürsen kafa kafaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogrusozcuk -- 31 Ağustos 2012; 18:41:50 >

Orijinalden alıntı: Tezeraki

50 ye bırak alayım.

ölücü olurda bukadar olmaz..

Orijinalden alıntı: Tezeraki

50 ye bırak alayım.

512MB DDR400 var istersen vereyim?

50 NE DEMEKTİR YA?
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ramleri almak istiyorum fakat önce elimdekileri satmam gerek. İstersen üzerine nakit ile takas edelim.

ramler halen duruyorsa almak istiyorum

PM lerde problem var.
    Tel: 533 506 07 11
  • Hocam elden mi teslim olacak? Hangi kargo şirketi bu, hala gelen giden yok saat oldu Cumartesi 20:00. Bu Sürat kargo berbat birşey :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stat -- 15 Eylül 2012; 19:57:03 >
  • Bu gecikme hiş hoşuma gitmedi. Ben size özellikle Cuma günü kargoya vermenizi rica etmeme rağmen ve paranızı cuma saat 11:30 da hesabınıza geçmeme rağmen akşam saat 1900 yaptığınız kargo teslimatı yüzünden ramler elime geçmedi ve sistemimi kuramadım. Şimdi Cumartesiye kadar bekleyeceğim zira ancak hafta sonu bu işlem için vaktim oluyor.

Sevmedim bu alışverişi :(

Orijinalden alıntı: stat

Bu gecikme hiş hoşuma gitmedi. Ben size özellikle Cuma günü kargoya vermenizi rica etmeme rağmen ve paranızı cuma saat 11:30 da hesabınıza geçmeme rağmen akşam saat 1900 yaptığınız kargo teslimatı yüzünden ramler elime geçmedi ve sistemimi kuramadım. Şimdi Cumartesiye kadar bekleyeceğim zira ancak hafta sonu bu işlem için vaktim oluyor.

Sevmedim bu alışverişi :(

Hocam geç vermeyle alakası yok onun. En son kargo alımı bittiğinde toplu olarak transfer merkezine gönderiliyor onlar. Sana geç gelecek olması arkadaştan kaynaklı değil. Tamamen kargo şirketinden kaynaklı. Yurtiçi Kargo'yu veya Aras'ı tercih etse genelde ertesi gün elinde oluyor.

sana mail gonderdim. Kontrol eder misin? Ne hikmetse 2 gündür PM atamıyoruz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.