Şimdi Ara

[SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER]
    Ön edit: İlanın orijinali aşağıdadır ancak asus rma'dan kontrol ettiğimde garantinin bitmiş olduğunu gördüm, hatırladığımdan daha önce almışız demek ki. Bu durumda fiyatı kargo dahil ***TL'ye çekiyorum ve arıza durumunda 1 yıl iade garantisi veriyorum. Konu hakkında beni uyaran e_capkan'a teşekkür ederim.
    --------------------------


    Merhaba,

    Ürün şudur: LINK

    İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. "Dünyanın en hızlı modemi" sloganıyla anılır. Cihazı araştırınız, çok fazla özelliği var ve internette çokça bilgi kaynağı var bunlarla ilgili. Adsl, Vdsl, Fiber ve Kablo bağlantı desteği sunar. USB3.0 bağlantı ile HDD bağlayarak kendi bulutunuzu kurabilir, kullanıcılar oluşturabilirsiniz. Hem lokal hem uzaktan hem de ASUS AiCloud uygulamasıyla telefonunuzdan bağlantı ve paylaşım imkanı sunar. Özellikle işletmeler için oldukça uygundur. Çift işlemcilidir. 1900 Mbps'lik veri hızı ile 4K/UHD video akışı, online oyunlar ve büyük bant genişliği gerektiren diğer görevleri sorunsuz biçimde gerçekleştirir.

    Şuradaki detaylı incelemeyi izleyiniz, açıklama kısmında indeks de mevcut:https://www.youtube.com/watch?v=K-lr1Uz_-yE

    Sıfırı şu anda Vatan'da 1450TL, Hepsiburada'da 1000TL, N11'de 970TL aradaki bu anlamsız farkları anlamış değilim. Ürünü 2 yıl kullandım, 3 garantilidir ancak faturasını bulma şansım yok. Temiz ve tozsuz ortamda çalışmıştır. Olur da gerekirse arıza ve garanti prosedürleriyle ben ilgilenebilirim. Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Mersin içi elden test ve teslim mümkündür, diğer durumda önce havale sonra kargo şeklinde satıştadır. Fiyat kargo dahil ***TL'dir.

    İyi forumlar.

    mmccss arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı olsun.


    [SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER] [SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER] [SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER] [SATILDI] EN İYİSİ! ASUS DSL-AC68U [1900 MBPS] [ADSL2/2+ ADSL VDSL2 FİBER]
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin, Yenişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.