Şimdi Ara

SATILDI____DELL S2716DG 27' 144HZ GSYNC...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI____DELL S2716DG 27" 144HZ GSYNC...
    Merhabalar; ilan başlığında da belirttiğim üzere elimdeki monitörüm satılıktır. Satın almayı düşünenin iyice araştırıp bu modele karar vereceğini düşündüğümden dolayı özellik bakımından fazla ayrıntıya girmeyeceğim.

    Ocak 2018 Hepsiburada faturalı. Dell monitörlerinde garanti 3 senedir. Dell yerinde destek hizmeti vermektedir. Servis numarası ile dell yetkilisinden garantisinin devam ettiğini teyit ettim.

    Ürünün herhangi bir problemi yoktur. A07 versiyondur. Paneli oldukça kaliteli bir TN. İPS panellerde görülen BLB, İPS Glow vb. sıkıntılar yok. Sıkıntısız kullanmaktayım.Oyun ve günlük kullanım için fazlası ile iş görecektir. İşim gereği daha büyük monitöre geçmeyi düşündüğümden dolayı satışa çıkartıyorum.

    İstediğim fiyat : 2000tl Fiyatı her zamanki gibi uygun tuttuğumu düşünüyorum. Lütfen pazarlık etmeyiniz. Ankara içi elden ilk tercih, şehir içi alıcılar evime gelip deneyebilirler. Şehir dışına havale sonrası kargo şeklinde gönderim sağlanır.





    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • fiyat takip hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.