Şimdi Ara

SATILDI - Chevrolet Aveo 1.4 SX Sedan - Boyasız Hatasız - FİYAT DÜŞTÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SATILDI!!!


    Merhaba,

    2007 Chevrolet Aveo 1.4 SX aracimi model yukseltmek icin satiyorum. Orjinal 93 bin kilometrededir.

    Aracta fabrika cıkışlı BRC Lpg bulunmaktadir. Km'de 22 kurus yakar. 1.4 litre 16 valf 85 beygir motoru oldukca performansli ve atiktir. Arac manuel vitestir. Yetkili servis bakimlidir.

    Aracimda HATA BOYA YOKTUR. Aracimda hasar kaydi yoktur. Acentadan ciktigi gibi ilk gunku diriligindedir. Koltuklari dosemeleri de dısı gibi piril piril kusursuz temizliktedir.

    Aracim SX paket olup en full versiyondur. Orjinal celik jant mevcuttur. Abs, Esp, 4 Airbag, Klima, Direksiyondan kumandali muzik sistemi, Gelismis yol bilgisayari, Deri direksiyon, Deri vites topuzu, Orjinal park sensoru, Elektrikli isitmali yan aynalar, Orjinal Mp3 Calar, Orjinal sis fari, Isofix, Elektrikli 4 cam ve daha sayamadigim onlarca ozellik vardir. Muayene ve lastikler sifirdir.

    Kisacasi sahibinden full bakimli hatasiz temizlikte bir binici aracidir. Ciddi alicilar icin kacirilmayacak bir firsat oldugunu dusunuyorum.

    Saygilar

    SATILDI - Chevrolet Aveo 1.4 SX Sedan - Boyasız Hatasız - FİYAT DÜŞTÜ!SATILDI - Chevrolet Aveo 1.4 SX Sedan - Boyasız Hatasız - FİYAT DÜŞTÜ!SATILDI - Chevrolet Aveo 1.4 SX Sedan - Boyasız Hatasız - FİYAT DÜŞTÜ!SATILDI - Chevrolet Aveo 1.4 SX Sedan - Boyasız Hatasız - FİYAT DÜŞTÜ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 23 Haziran 2017; 10:11:19 >







  • Araç sıfır ayarında olduğu için detay foto isteyen arkadaşlara onlarca gönderebilirim. Aracımın sahibinden.com'da ilanı yoktur. Tembellikten koymadım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 18 Mayıs 2017; 15:49:12 >
  • 28500 uygun fiyat mı oluyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikinci el aracın risklerini hepimiz biliriz yaşamışızdır. Ben aracıma en az 2 yıl garanti veririm. Bu iddiada ve benim aracımla aynı temizlikte bu fiyatın altında araç varsa buyrun yazın ben de fiyatımı aşağı çekeyim. Lutfen ortaya boş laf bırakıp konuyu kirletmeyin. Size pahalı geldiyse ucuzuna bakın. Ucuz etin yahnisi lezzetli olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanım Günceldir.
  • Ben aracımı yeni bir araç almak için satıyorum. Uzun zamandır kendime 5-6 yaşlarında C sınıfı yeni bir araç ya da Suv bakıyorum. İnanın 45 bin liranın altında benim bu aracımın temizliğin neredeyse hiç araç yok. Olanlar da 50 binin üzerinde.

    İlgilenen arkadaşlara samimi olarak şunu diyebilirim ki, herkesin kesesine göre illaki bir araç vardır ama bu araç alındıktan sonra sanayide canınızı yaktıktan sonra ne sürüş keyfi ne de heves kalır. Keşke araçların motor ve mekanik ömürlerini gösteren bir gösterge olsaydı da size ne demek istediğimi anlatabilseydim.

    Piyasadaki araçları ve fiyatları görünce satmaya korkar oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 18 Mayıs 2017; 15:47:17 >
  • tuketici06 kullanıcısına yanıt
    Hocam burada yeterince kişiye ulaşmaz ilan sitelerine koyun bence hocam. Bu araca belli olmaz çok uygun yazsan da 6 ay bekler ya da çok yüksek yazarsın alıcısı çıkar 1 günde satılır...
  • letgo'ya koydum. Sahibindene de ay basinda koyayim diyorum. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu aracın alıcısı değilim tarafsız birkaç birşey söylemek istiyorum.Aracınız gerçekten çok temiz maşallah itina ile baktığınız belli.Kendi kafanızda başka araçlarla yaptığınız mukayesede de kendinizce haklı olabilirsiniz.Ancak emin olun sadece tertemiz olan sizin aracınız değil.Her marka modelde yüzlerce bazı marka modellerde binlerce temiz araç var her bütçede,şartta. Bu ülkede onbinlerce esnaf var mesela haftaiçi-sonu çalışıyorlar ara sıra misafirliğe,şehirdışına senede belki bir kere gittikçe arabaya biniyorlar.Benim bildiğim onlarca araba var corolla jetta bora civic megane vs 2003-2008 arası çoğu 40 ile 70 bin kmde hepsi de yetkili bakımlı.Böyle arabalar zaten sahibinden sitesine düşmez.Eş dost akraba komşu yıllarca haber bırakır,darılır gerekirse kendisine bıraksın diye.

    Araçların bir piyasası vardır.Piyasası olan arabalardan neyi eksik diye düşünürseniz eğer kendinizi hasta edersiniz.Mesela 40 bine alacağınız bir kia vw,toyotadan donanımlı olur ama 5 sene sonra onlar değerini az çok korurken kia kaybeder.Misalen efsane corolla,bora 25 bine giderken o model kialar şuan 10-12 bin arası. Ülkemizden çekilen ve piyasası negatif etkilenmiş markanın cruzeları en temizi 40 bin, aveo dizelleri ise temizliğine göre 30-37 bin skalasında satılırken eski kasa benzinli ve tüplü arabanızın 28 bine satılacağını hiç zannetmiyorum.Düzgün biri olduğunuz belli,inşallah zarar etmeyeceğiniz bir ticaretiniz olur.




  • Merhaba,



    Farkli bir acıdan yaklasmişsiniz haklisiniz ama 25-28 bareminde cok araştırdım bu donanim ve temizlikte arac sayısı bir elin parmaklarini gecmiyor.



    Ben internette satılanlari da tarayarak makul bir rakam yazdım. Dediginiz gibi belki ayni aracı birileri 25'e de bulabilir. Ama bir baski balata bir alt takim ya da lastik derken cıkan masraflarla maliyet yine 28i bulacagindan eminim. Ayrica boya ve hasar konusu da 2. elde onem kazanıyor. Benher yonuyle avantajli bir arac sattigimi dusunuyorum.



    2. elde ne yazıkki sacma bir fiyat politikası mevcut. Rakamlar talebe gore belirleniyor. Ornegin 2004 model heryani boyali 150bin ve uzeri kilometrelerde tabiri caizse felegin cemberinden gecmis honda civiclere 30 binler isteniyor. Ben o parayı verip mekanik omrunu tamamlamis bir arac almaktansa ecotec motor teknolojisi ile tum dunyada sorunsuzlugunu kanitlamis hatasiz bir aveo almayi yeglerim.



    Basliga ilginiz icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesaj gonderdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevapladim ustad numarami paylastim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,



    Bir aciklama yapma geregi duydum. Bazi arkadaslarimiz bu araci 1.2 motor boş paket Aveo'lar ile karsilastiriyorlar. Ama bu elma ile armudu karsilastirmaktan farksiz bir durum.



    Neden mi?



    1. Bu arac 1.4lt16valf motoruyla 85 beygir güç üretiyor ve fabrika cıkış BRC lpgli. 1.2lt motorlarin bir kismi 8valf ve 70 beygir güç uretiyor.

    2. Bu arac SX donanim yani ABS, 4 Airbag, Yol Bilgisayari, Arka Camlar Elektrikli, Dikiz Aynalari Elektrikli, Sis farı, Orjinal Celik Jant, Park Sensoru gibi bircok ekstra var. 1.2lt motora sahip olanlarda Abs yok. Tek airbag ve yukarda saydigim hicbir ozellik yok. Dikiz aynalari bile şahin gibi. Jantlari sac jant.



    Dolayisiyla klasman farki var. Bu araci lutfen ayni model yilinda ayni sekilde hatasiz boyasiz ve 100bin km altindaki 1.4 SX aveolarla karsilastirin.



    Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bir önceki mesajımda sizin isminizi yazmadim. Neye alınıp neyin tavrını yaptınız anlamadim. Senli benli konusacak samimiyette oldugumuzu da düşünmüyor uyarımı dikkate alarak aynı donanım bir araçla karşılaştırma yaptığınız için teşekkur ediyorum.

    İlana gelince; gönderdiginiz araçla aracım arasında çok buyuk bir fark goremedim. Her iki aracında artıları eksileri var. Lastik falan demişsiniz de belliki ilanımı okumamışsınız benim aracımın lastikleri de sıfir. Km konusunda haklısınız ama km motor durumunun gercek göstergesi degildir. Düşük kmli olup hararet yapmış yorulmuş yağ yakan ve düzensiz çalışan bir motor olabilir. Malum ilan acıklamasında detay yazılmamış.

    Aracın lpg markasını lütfen araştırın. Atiker ile BRC Mtm Kit arasında dağlar kadar fark vardır. Ayrıca kapıdaki vuruk epey büyük gorünüyor yaptırdığınızda maşpiyer dahil 2 parça boyalı olacak. Aracın muayenesi, debriyaj seti, bakımları, trigeri ve alt takımı hakkında tek kelime yok. Benim ilanımla bu ilanın acıklama kısmını tekrar bir değerlendirmenizi rica ediyorum. Aracını ampülüne kadar tanıyan her ayrıntıyı yazan titiz bir satıcı ile ilanına 2 kelime yazamayan satıcıyı lütfen bir tutmayın.

    Sehirdışından araç almak da tercih meselesidir. Çanakkalede yaptıracağınız expertize güvenerek araç alacaksanız gidin alın tabiki.

    Sözün özü msajınızdaki ilan tam da dediğim gibi bu araçların fiyat aralığını ortaya koyuyor. Gönderdiginiz araç da piyasa ortalaması rakamını yazmış zaten. Afaki bir durum yok. Olay sadece tercih meselesi.

    En başta soyledigim gibi bu modelin fiyat aralığı bellidir. Kimi rengi tercih eder kimi km'yi kimi kaportada vuruk olmamasini ve temizliğini kimi de satıcının samimiyet ve aracına hakimiyetini.

    Öyle bir mesaj yazmışsınızki sanki 20 bin liraya benim araçla aynı aracı bulmuş ya da size verdiğim teklife 4-5 yaş daha gencini bulmuşsunuz sandim :)

    Neyse size nacizane tavsiyem o aracı beğendiyseniz kafanızı karıstırmadan gidip alın. Ben size illa aracımı alın demedim bu şekilde satmaya çalışmadım tam aksine hep Aveo 1.4 SX'i anlatmaya çalıstım ve insallah aradığınız aracı bulursunuz şeklinde ifadeler kullandım.

    Aveo 1.4 SX fiyatina gore donanim ve sundukları açısından piyasadaki en iyi f/p aracıdır. Memnun kalırsınız. İnşallah begendiginiz aracı alır yıllarca sorunsuz binersiniz.

    Iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 23 Haziran 2017; 10:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada dünde dediğim gibi ben yarın Menderes oto pazarına gitmeyi planlıyorum. Bu araclarla ilgili aklınıza takılan birşey varsa buyrun gelin aracı yerinde inceleyin. Oturalım sohbet edelim. Hem bir piyasayı da gormüs olursunuz. Degerlendirme acısından aklınızda birşey kalmamış olur. Böylece Çanakkaleye gittiginizde daha kolay karar verir yanılmamış olursunuz.



    Iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28.000 TL'ye İstanbul'a satıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 23 Haziran 2017; 10:12:51 >
  • Uzun sürmüş ama iyi fiyata satmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadas eksperdeki degerleri gorunce araci keyfle aldi ve kendisine bayrama hayal ettigi aracla girmek nasip oldu. Gule gule kullansin. Uzun yillar duasini ve tesekkurunu alacagima inaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.